Obavijesti

Sport

Komentari 0

Odbojkašice Splita sele se s Gripa u Spaladium Arenu

Odbojkašice Splita sele se s Gripa u Spaladium Arenu
1

Splićanke u Srednjeeuropskoj ligi imaju već tri pobjede i jedan poraz, a u petak gostuju kod posljednjeplasirane ekipe ljubljanskog Vitala

VIDEO

Odbojkašice Splita 1700 proteklog vikenda nisu imale obveza u Srednjeeuropskoj (MEL) ligi pa su na ljestvici ostale na učinku od tri pobjede i jednim porazom u debitantskoj sezoni u kojoj se natječu sa 10 klubova iz Austrije, Slovenije, Slovačke i Hrvatske.
Slijedeći nastup u međunarodnoj konkurenciji Splićanke će imati sutra (petak, 13. studenoga) u 18.00 sati, kada gostuju u Ljubljani protiv posljednjeplasirane ekipe Vitala, no prethodno će večeras (četvrtak, 12. studenoga) u Čavlima odigrati prvu utakmicu četvrtfinala domaćeg Kupa protiv Grobničana.
- Zadovoljan sam sa otvaranjem sezone i sa tri pobjede bez izgubljenog seta. U Kamniku smo napravili previše pogrešaka koje su nas koštale bodova, ali proteklog smo tjedna naporno radili na svim segmentima igre i vjerujem kako ćemo u slijedećim nastupima pokazati napredak. Protiv Grobničana smo favoriti, ali to moramo pokazati na terenu i pokušati što prije osigurati plasman na Final Four Kupa - rekao je zadovoljni trener ekipe Splita 1700 Viktar Hancharov.
Utakmica protiv Grobničana na rasporedu je večeras u 18 sati, a odmah nakon susreta ekipa Splita 1700 kreće prema Ljubljani.
- Situacija na tablici daje naslutit kako je kvaliteta na našoj strani, ali moramo biti vrlo oprezni. Nama niti jedna utakmica neće biti laka jer imamo mladu ekipu kojoj je ovo prva sezona u jačoj konkurenciji. Također, Ljubljančanke će imati velik motiv da prekinu negativan niz s početka sezone - dodao je Hancharov, čije se djevojke uskoro, privremeno, sele u Spaladium Arenu.
- Zbog zauzetosti naše dvorane na Gripama bili smo prinuđeni prihvatiti novo rješenje, pa ćemo utakmice 5. i 7. kola Srednjeeuropske lige, koje se igraju 20. i 22. studenoga protiv slovačkog Doprastava i slovenskog Branika, igrati u Spaladium Areni – izvijestio je glasnogovornik Splićanki Vedran Pavičić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše