Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ođerao ga je: Čilić fantastičnim preokretom izborio Đokovića...

Ođerao ga je: Čilić fantastičnim preokretom izborio Đokovića...
1

Hrvatski tenisač Marin Čilić fantastičnim se preokretom protiv Lasla Đerea plasirao u četvrtfinale jakog zemljanog tunira u Madridu. Srpski tenisač osvojio je prvi set, imao prednost u drugom, a onda je Marin sve okrenuo

VIDEO

Uf, još jedan napet meč odigrao je hrvatski tenisač Marin Čilić (ATP 11.) na turniru u Madridu. U tri seta sa 4-6, 6-3, 6-2 preskočio je sjajnog srpskog tenisača Lasla Đerea (ATP 32.) za ulazak u četvrtfinale jakog zemljanog turnira. 

Na rubu ponora bio je hrvatski tenisač. Prvi set izgubio je 6-4, nikako nije mogao uhvatiti ritam, a možda mu je smetala i velika sjena zbog koje je vidljivost bila nešto lošija. U drugom setu također je imao break zaostatka, a onda je prelomio i lako riješio srpskog tenisača mađarskog porijekla.

Marina Čilića u četvrtfinalu čeka Novak Đoković, koji je u dva seta izbacio Francuza Jeremyja Chardyja (6-1, 7-6(2)) Bit će to njihov jubilarni 20. meč, a Srbin vodi 17-2. Definitivno veseli Čilićev povratak u formu nakon što je imao četiri vezana poraza i lakših problema s koljenom. Možda je Čilića inspirirao legendarni brazilski nogometaš Ronaldo s kojim se slikao u utorak.

 Njihov dvojica s smiješkom su pozirali nakon još jedne Marinove pobjede, a Brazilac je gledao njegov meč kao poseban gost organizatora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čilić očito ima novu formulu za pobjedu. U meču protiv Kližana gledao ga je Luka Modrić, a protiv Jana Struffa na tribinama je bio Ronaldo i rezultat je bio isti. Marin je pobijedio, a oni su mogli uživati u meču punom preokreta. Legendarni Ronaldo živi u Španjolskoj u susjednom Valladolidu gdje je vlasnik istoimenog prvoligaša.

Pobjeda nad talentiranim srpskim tenisačem Đereom (23) veliki je skalp za Marina. Đere je nedavno osvojio zemljani turnir u Rio de Janeiru, a trofej je podigao sa suzama u očima, s vrlo emotivnim govorom.

- Ovaj trofej posvećujem mojim roditeljima, izgubio sam mamu prije sedam godina. I ocu, njega sam izgubio prije dva mjeseca. Oni su imali najveći utjecaj na mene i zbog njih sam danas ovdje. Zahvaljujem im se i nadam se da me sada gledaju  emotivno je rekao srpski tenisač Laslo Đere nakon što je osvojio prvi turnir u karijeri.

Na zemlji Rio de Janeira s 2-0 u setovima pobijedio je mladog Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea, a nakon što je podigao trofej pobjednika emotivnim je govorom dirnuo okupljene.

- Zahvalan sam i mlađoj sestri, ona je kod kuće u Srbiji i velika mi je podrška. Hvala mojoj djevojci, bila je uz mene u najtežim trenucima i ne mogu joj se dovoljno zahvaliti. Hvala svim prijateljima i obitelji i vama koji ste me bodrili. Toliko sam stvari postigao. Jako sam sretan, uzbuđen i pun emocija trenutno. Sretan sam što sam sve pregurao u ovom dvoboju, teško je bilo i fizički i mentalno, uspio sam izdržati - završio je Đere.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...