Obavijesti

Sport

Komentari 5

Odom: Ja sam čovjek koji je predriblao smrt, hodajuće čudo

Odom: Ja sam čovjek koji je predriblao smrt, hodajuće čudo
3

Tko god ga je bolje upoznao priča o dobričini, jednako nesebičnom i na parketu i u životu. Lamar Odom s Lakersima je osvojio dva prstena, ali 'pojeo' ga je Hollywood pa mu je lažni sjaj glamoura gotovo došao života

VIDEO

Lamar Odom klasičan je primjer sportaša kojem je sudbina dala fizički potencijal da bude svjetski atleta, ali i mentalno-emotivni kapacitet nedovoljan za nošenje niti s novcem, niti sa slavom koje je dosegnuo pa zbog njih prije 40-e skoro završio dva metra pod zemljom.

Prebacio ga Hollywood

Danas mu je 39 godina. Od opasnih ulica newyorškog Queensa 2009. i 2010. došao je do dvije NBA titule s Lakersima, u Kobejevoj eri. Oženio je Khloe Kardashian, počeo više razmišljati o hollywoodskom glamuru nego košarci pa su ga Lakersi uredno 'trejdali' u Dallas.

Khloe Kardashian

A Texas nije Kalifornija, u Dallasu se ne snimaju najgledanije ispiračine mozgova (reality showovi tipa onog 'Khloe i Lamar' kojeg je počeo snimati u LA-ju) i Lamara je pukla 'depra'. Očajna sezona u Dallasu, još jedna očajna u Clippersima (samo da je blizu Hollywooda) i nekad sjajni krilni-centar potonuo je u alkohol i drogu koje je, zajedno s lovom, trošio po bordelima.

Pokretanje videa...

02:28

Na korak do smrti došao je u listopadu 2015. tijekom posjete 'Ranču Ljubavi' u gradu Crystal u Nevadi. Nakljukao se kokaina i dodao 'šaku' Viagre, završio na aparatima i jedva se izvukao. Khloe se od njega rastala, Odom je i to pregrmio, novac počeo zarađivati reklamama i kroz svoju tvrtku Rich Soil Entertainment koja se bavi glazbenom i filmskom produkcijom.

Dobričina bez karaktera

Jedini porok sada su mu slatkiši (nije metafora), a stalno ponavlja: 'Ja sam hodajuće čudo, čovjek koji je predriblao smrt'. Tko god ga je malo bolje upoznao priča o 'dobričini, jednako nesebičnom i na parketu i u životu'.

Košarku nije igrao od 2014. kad je potpisao na dva mjeseca sa španjolskom Laboral Kutxa Baskonijom, ali se nakon mjesec dana vratio u Ameriku zbog ozljede leđa. Onda je na alkohol legla droga i 'jedan na jedan' sa smrću, hakl u kojem se izvukao u zadnjoj sekundi drugog produžetka.

'Možda ulovim playoff'

Sad je u Dubaiju i: vratio se košarci! Od 1.-9. veljače u Dubaiju se igra 30. tradicionalni međunarodni turnir, a Lamar Odom će igrati za filipinski klub Mighty Sports. Ne samo igrati nego: igrati sa snom pred sobom.

- Ako odigram dobro, nikad se ne zna... Znate da u NBA za playoff traže slobodne igrače, je l'' tako? - smije se Odom i sanja još koju tekmu na NBA parketima.

Daleko realnije je da svoje mjesto nađe u BIG3, američkoj '3x3' ligi koju već npr. igraju negdašnje NBA mega-zvijezde Alan Iverson i Chauncey Billups, a koju je utemeljio reper Ice Cube.

Najbolji je u sportu, al' 'ne mere' Lamar bez show-businessa...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani