Obavijesti

Sport

Komentari 8

Odslužio pola kazne za odnos s maloljetnicom, pušten je kući

Odslužio pola kazne za odnos s maloljetnicom, pušten je kući
1

Nakon tri godine je na slobodu pušten Adam Johnson, bivši osvajač Premiershipa s Manchester Cityjem, ali i bivši reprezentativac Engleske. Bio je osuđen na šest godina zatvora zbog seks afere s maloljetnicom

VIDEO

Nakon tri godine provedene u zatvoru, Adam Johnson koji je s Manchester Cityjem 2012. osvojio titulu prvaka Engleske, izašao je na slobodu. Tada krilni igrač Sunderlanda priznao je krivicu po jednoj optužnici, da je imao ljubavnu vezu s maloljetnicom mlađom od 16 godina.

Osuđen je na šest godina zatvora za zavođenje djeteta te ljubljenje i neprimjereno diranje maloljetnice. Ipak, nije kriv za spolni odnos za koji je također optužen. U drugom šokantnom sudskom izvješću, otkriveno je kako je Johnson još bio priveden zbog posjedovanja ekstremne pornografije sa životinjama

Ispred zatvora dočekao ga je otac Dave, a tada su se zajedno zaputili kući u Caste Eden, a ostatak kazne služit će na slobodi pod prismotrom policije. Ime će mu još 15 godina biti zapisano na listu seksualnih prijestupnika te mu je nogometna karijera vjerojatno gotova jer izvan Engleske ne smije ići sve do 2022., a domaći ga klubovi ne žele.

Johnson je u Sunderlandu zarađivao oko 60 tisuća funti tjedno, ali engleski mu je klub zbog te afere raskinuo ugovor. Bivši nogometaš u zatvoru je našao novi posao. Prao je podove u ćelijama i bio čistač u praonici rublja te je zarađivao 11 funti po satu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Žao mi je što je nisam silovao'

The Sun je predstavio i ekskluzivne snimke iz praonice u kojoj je Johnson radio. Tamo je bivši engleski nogometaš uhvaćen u neugodnom razgovoru s drugim zatvorenikom.

- Dobio si šest godina, jel? Da. I nikad je nisi ni po**bao? Nisam ni izvadio svoj penis. Pa nisi li je j**eno silovao ili tako nešto? Ne, žao mi je što to nisam napravio za šest godina u zatvoru - rekao je Johnson kolegi u zatvoru.

Tada je postao svjestan i situacije koja ga čeka nakon izlaska iz zatvora. Teško je za očekivati da će igrati u nekom engleskom klubu nakon ovakve osude.

- Imat ću više šanse u inozemstvu. Neću dobiti drugu priliku u Engleskoj - zaključio je Adam Johnson.

Sve je bilo dobro do prelaska u Sunderland

Njegova bivša žena Stacey Flounders prvo je bila uz svog sad već bivšeg supruga, ali nakon nekoliko svjedočenja ostavila ga je i otišla s njihovom kćerkom Aylom.

Adam Johnson court case | Autor: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL

Stacey i Adam upoznali su se za vrijeme njegovog igranja u Manchester Cityju. Zaljubila se u šarmantnog sportaša s dobrim manirama, suprotno stereotipima o preplaćenim nogometašima ženskarošima. Ali nakon što je 2012. osvojio titulu prvaka s Cityjem prešao je u redove Sunderlanda i tada se sve promijenilo.

Počeo je pijančevati sa suigračima dok je trudna Stacey bila sama kod kuće. Počeo se vraćati sve kasnije, a jednom je na majci imao crveni ruž i Stacey je posumnjala na preljub. Nedugo nakon toga na vratima im se pojavila policija.

Manchester City Players Sighting - Manchester | Autor: Eamonn and James Clarke/Press Association/PIXSELL

- Adam mi je rekao za djevojku. Nije znao zašto je to napravio. Ona je uvijek bila s igračima poslije utakmice i htjela se slikati s mojim bivšim mužem. Adam mi je rekao da je mislio da ima 16 - vjerovala sam mu jer je meni izgledala kao da ima 21 - rekla je Stacey Flounders.

Ispostavilo se da je bivši 'građanin' ovisnik o seksu koji je 'iskoristio situaciju'. Žena ga je tada napustila, a on je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina. Tamo je imao 'srdačan doček'. 

Engleski Mirror piše kako je Johnson svaki dan plakao jer mu ostali zatvorenici skandiraju kroz navijačke pjesme da je silovatelj. Pri svakom napuštanju ćelije, krene glasna pjesma koja baci u depresiju bivšeg nogometaša. Nigdje se ne može kretati bez pratnje čuvara jer ga neki žele i fizički napasti. Ali ta je agonija sad prestala te mu slijedi nova, a to je ona vraćanja u društveni život nakon teške osude.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska