Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ohandza: Izgubio sam okladu pa sam morao obojati kosu...

Ohandza: Izgubio sam okladu pa sam morao obojati kosu...
1

DOBRO JE I PROŠAO Kad je Kamerun izgubio u Nigeriji, prijatelji su mogli birati boju kose. Mogao sam biti i crven, zelen, rekao nam je Franck Ohandza, napadač splitskog Hajduka

VIDEO

Ma kakvi?! Nije u pitanju modni hir. Kladio sam se s prijateljima na ishod kvalifikacijske utakmice Kameruna i izgubio. Za kaznu sam morao bojiti kosu, otkrio nam je Hajdukov napadač Franck Ohandza, koji se nakon trodnevne pauze vratio u Split kao “plavuša”.

Čim je objavio fotografiju s plavom kosom na društvenim mrežama, Franck Ohandza postao je predmet zafrkancije među prijateljima.

- Moja reprezentacija igrala je u Nigeriji kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP u Rusiju i izgubila 4-0. Kao pravi Kamerunac, kladio sam se s prijateljima na pobjedu Kameruna i izgubio. I za kaznu sam morao obojiti kosu u plavo, tako da sam sad ‘plavuša’ - nasmijao se uvijek dobro raspoloženi Franck te otkrio kako je, da prijatelji nisu bili milostivi, mogao proći i puno gore od ovoga.

- Ne samo da sam morao bojiti kosu, nego su moji prijatelji imali pravo izbora. Da su htjeli, morao bih je obojiti u zeleno, crveno... Sreća da su bili milostivi pa su izabrali ovu boju. Ne mogu ni zamisliti kako bih izgledao sa zelenom ili crvenom kosom.

Inače, Franck koristi svaki slobodan trenutak za odlazak u Pariz, gdje živi i studira njegova supruga Miryam sa sinčićem Ryanom, ali i gdje kupuje većinu odjeće. Tako je bilo i proteklog vikenda.

- Obitelj mi jako nedostaje, ali svjesni smo da je takva situacija i da moramo biti razdvojeni. Stalno smo na vezi i kad god možemo, vidimo se. A što se tiče odjeće, sviđa mi se ono što mogu nabaviti u nekoliko dućana u Parizu, pa svaki put kad otputujem, iskoristim priliku obnoviti garderobu - otkrio nam je napadač Hajduka, kojem je Split u zadnje dvije godine postao drugi dom.

- Kad me pitaju koliko ću dugo ostati u Splitu, svima kažem da mi se nikamo ne žuri. Upoznao sam grad, znam kamo vodi svaka ulica, gdje je dobar restoran, kava, plaže... Ljudi me ovdje vole, igram dobro, tako da uopće ne razmišljam o odlasku - rekao je Kamerunac.

Nasmijao se i na pitanje o tome zašto golove zabija gotovo isključivo ljeti, te je li sada, kad je ljeto na izmaku, gotovo i s njegovim golovima.

- Uvijek odgovaram da ni sam ne znam zašto je tako, zašto zabijam uglavnom ljeti, ali ću se potruditi da ove sezone tako ne bude. Uostalom, ljeto još nije gotovo, tako da planiram zabiti još koji gol - najavio je Ohandza.

S obzirom na to da Hajduk do kraja ljeta čekaju dva derbija, subotnji u Gradskom vrtu protiv Osijeka, te tjedan dana kasnije protiv Rijeke na Poljudu, navijače Hajduka će obradovati najava njihovog ljubimca, popularnog Zolje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući
Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke, Petković: Sopić je osebujan
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke, Petković: Sopić je osebujan

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković