Obavijesti

Sport

Komentari 65

OKLADA ŽIVOTA Braća uložila čak 5,5 milijuna kn na Floyda!

OKLADA ŽIVOTA Braća uložila čak 5,5 milijuna kn na Floyda!
13

Lijep je to novac, ali odlučili smo ga darovati udrugama u Las Vegasu i Los Angelesu. Njima je ipak potrebniji, rekao je Gavin Maloof, koji je s bratom Joeom vlasnik lanaca hotela u Nevadi

VIDEO

Borba stoljeća, kako mnogi nazivaju boksački megaspektakl između Floyda Mayweathera i Conora McGregora u Las Vegasu 26. kolovoza, zaslužuje i okladu stoljeća. Neporaženi svjetski boksački prvak Mayweather vratio se iz penzije kako bi dao šansu UFC prvaku Conoru McGregoru u boksačkom ringu. 

Floyd Mayweather v Conor McGregor Press Conference - SSE Arena

Iako su obojica boraca, kao i njihovi PR stručnjaci, pokušavali uvjeriti sve kako Conor ima šanse u ringu, ta šansa je realno, gotovo nikakva. Poslužit ćemo se Sammirovim rječnikom, Irac ima šanse ko pile kod mesara. No nakon tog Sammirovog bisera Rijeka je osvojila duplu krunu pa možda vidimo i Mayweathera u nokdaunu.

No kladionice ne misle tako, koeficijent na pobjedu Amerikanca koji nikad nije izgubio kreće se između 1.17 i 1.22, dok je na pobjedu McGregora koeficijent od 4.2 do 5.74. Očekivano, Conor ima solidnu boksačku tehniku, ali nema što tražiti s vrhunskim boksačem u ringu, kao što ni Mayweather ne bi izdržao 30 sekundi u oktogonu.

Očekuje se kako će na borbu biti uplaćeno više od 100 milijuna dolara oklada, a dva brata iz Las Vegasa uplatila su 880.000 dolara na pobjedu Mayweathera. Što je najbolje, ako dobiju, kompletan iznos darovat će u dobrotvorne svrhe. 

- Lijep je to novac, ali odlučili smo ga darovati udrugama u Las Vegasu i Los Angelesu. Njima je ipak potrebniji. To je i lijepa gesta za zajednicu u koju pripada i Floyd pa je ovo svima razlog više da navijaju za njega - rekao je Gavin Maloof, koji je s bratom Joeom vlasnik lanaca hotela u Nevadi i dobar je prijatelj s Mayweatherom.

United States Boxing - Staples Center Los Angeles

Zanimljivo, iako je Floyd veliki favorit prema kladionicama, gotovo 95 posto uplata favorizira Conora McGregora, objavile su kladionice iz Las Vegasa. Statistički, na svaku okladu na Mayweathera uplaćeno je 27 na pobjedu McGregora... Što vi kažete?

 

Tko će pobijediti?
MAYWEATHER!
MCGREGOR!
BEZ POBJEDNIKA!
Survey Maker
 
 
 
 
 
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu