Obavijesti

Sport

Komentari 170

Đoković je zbog gluposti umalo suspendiran s Roland Garrosa!

Đoković je zbog gluposti umalo suspendiran s Roland Garrosa!
4

CENTIMETRI Novak Đoković vodio je 2-0 u setovima protiv Berdycha. Nakon jednog poena izgubio je živce i zavitlao reket koji je umalo pogodio linijskog suca

VIDEO

Novak Đoković pomeo je Čeha Tomaša Berdycha 6-3, 7-5, 6-3 u četvrtfinalu Roland Garrosa. Srpski tenisač za finale igra protiv Austrijanca Dominica Thiema koji je pobijedio Belgijca Davida Goffina 4-6, 7-6 (7), 6-4, 6-1.

Plasman među četiri najbolja još su u srijedu osigurali branitelj naslova Švicarac Stan Wawrinka i Britanac Andy Murray. No vrlo lako se moglo dogoditi da Novak Đoković sam sebe izbaci s turnira, i to u trenutku u kojem je vodio 2-0 u setovima.

Automatski bi izletio s turnira

Novak je u trećem setu izgubio živce nakon jednog poena i bijesno je bacio reket koji se odbio od zemlje i umalo pogodio linijskog suca. Da ga je pogodio, Novak bi automatski bio diskvalificiran. Đoković se odmah ispričao sucu.

- Htio sam udariti reketom u zemlju, ali on mi je iskliznuo i umalo udario suca. Imao sam sreće što se pomaknuo. Ispričao sam se svima, reket se tako odbio, nije bilo namjere s moje strane - rekao je Đoković nakon meča.

Neki su se okomili na prvog igrača svijeta na društveni mrežama. Tvrde kako Novak nema isti status kao drugi igrači na Touru i da je ovo napravio, primjerice, Nick Kyrgios, vjerojatno bi rezultiralo kaznom i završilo bi na svim naslovnicama.

No uspoređivati Kyrgiosa i Novaka u ponašanju je kao usporedba amebe i Intelovog Core i7-6700K procesora brzine 4.0 GHz. Nema previše logike u tome.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini