Obavijesti

Sport

Komentari 33

Đoković nije izvanzemaljac, ali njegova igra nije s ove planete

Đoković nije izvanzemaljac, ali njegova igra nije s ove planete
1

Nakon što je u Montrealu osvojio deveti ovosezonski naslov Novak Đoković i dalje je skroman. Tvrdi da je samo čovjek, ali njegovi protivnici neće se sigurno složiti s njim

VIDEO

Iako tenis Novaka Đokovića ove sezone seže 'izvan granica ovog svijeta' on tvrdi da je još uvijek samo čovjek od krvi i mesa.

Srbin je osvojio deveti naslov ove sezone pobjedom u finalu protiv američkog tenisača Mardyja Fisha, na turniru iz Masters serije 1000 u kanadskom Montrealu, s kojom je poboljšao već ionako nevjerojatno dobar omjer pobjeda i poraza na 53-1.

- Ja sam samo čovjek, u to vas definitivno uvjeravam – rekao je uz osmijeh Đoković.

- Svjestan sam uistinu nevjerojatne godine dosad, ali ne zamaram se time koliko ću do kraja sezone mečeva izgubiti, već razmišljam da želim pobijediti u što više njih – objasnio je prvi tenisač svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Đoković je protekle četiri sezone završavao na trećem mjestu svjetske rang ljestvice, a njegov skok na tron kao i brzina kojom se odlijepio od ostatka pratitelja je uistinu iznenađujući. Đoković je u manje od godinu dana postao teniska dominantna sila koju je gotovo nemoguće obuzdati. Jedini poraz ove sezone stigao je u polufinalu Roland Garrosa kada ga je pobijedio Roger Federer. Unatoč senzacionalnom tenisu ove sezone, Srbinovi rivali vjeruju da mu se može stati na kraj.

- Igra nevjerojatan tenis, ali nije izvanzemaljac. Ne udara jače, ne udara ranije loptu od mene, ali je uvijek na njoj – rekao je Francuz Jo-Wilfried Tsonga koji mu je morao predati u polufinalu Montreala zbog bolova u desnoj ruci.

- Osvojiti Indian Wells i Miami tjedan za tjednom i nakon toga dva Mastersa 1000 na zemlji isto tako je uistinu nevjerojatno – rekao je poraženi u nedjeljnom finalu Mardy Fish.

Pitanje koje se postavlja uoči nadolazećeg US Opena je može li itko zaustaviti Đokovića koji ove sezone na terenima tvrde podloge ima omjer 29-0.

- Vjerojatnu ću biti jedan od favorita. Ništa se nije promijenilo u odnosu na proteklih nekoliko godina na Grand Slam turnirima na koje sam uvijek dolazio kao jedan od kandidata za naslov – priznaje Đoković.

- Moj pristup tuniru neće se promijeniti i nastojat ću pobijediti u svakome meču koji ću igrati. U meni još ima puno motivacije i želje za osvajanjem mečeva i turnira – zaključio je Srbin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka