Okupljanje Vatrenih: Gdje, kada i s kim igramo? Lovrić debitant, još uvijek je nekoliko upitnika | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 22

Okupljanje Vatrenih: Gdje, kada i s kim igramo? Lovrić debitant

Okupljanje Vatrenih: Gdje, kada i s kim igramo? Lovrić debitant

Okupljanje reprezentacije je u ponedjeljak u zagrebačkom hotelu Capital, a istog će dana Vatreni trenirati u 18.00 sati na stadionu Hitrec Kacian. Već u utorak kreću na putovanje

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija okupit će se u ponedjeljak u Zagrebu uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru na kojem će Vatreni braniti svjetsko srebro iz Rusije 2018.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lovren uređuje hotel za pogođene 01:28

Podsjetimo, svjetski doprvaci će vizu za Katar loviti u skupini H u kojoj su još Rusija, Slovačka, Slovenija, Cipar i Malta, a samo će pobjednik skupine direktno na SP zajedno s pobjednicima preostalih devet skupina.

Deset drugoplasiranih te dvije reprezentacije iz Lige nacija igrat će dodatne kvalifikacije. U play-offu će se dijeliti još tri karte za World Cup, a 12 reprezentacija će biti podijeljeno u tri skupine sa po četiri reprezentacije. Bit će to format kao i u play-offu za Europsko prvenstvo s polufinalima i finalima u svakoj od tri skupine.

Omiš: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice Lige nacija protiv Portugala

Prvo - gostovanje u Sloveniji

Hrvatska reprezentacija kvalifikacije otvara gostovanjem u Ljubljani kod Slovenije 24. ožujka, a potom je čeka dvostruki program u Rijeci - 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte.

Okupljanje reprezentacije je u ponedjeljak u zagrebačkom hotelu Capital, a istog će dana Vatreni trenirati u 18.00 sati na stadionu Hitrec Kacian.

Omiš: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice Lige nacija protiv Portugala

U utorak će odabranici Zlatka Dalića autobusom krenuti prema Ljubljani gdje će u 16.30 trenirati na stadionu Stožice. Utakmica je na rasporedu u srijedu u 20.45 sati, a nakon susreta će momčad krenuti u Opatiju gdje će boraviti za iduća dva ogleda.

Goričin Lovrić u reprezentaciji, Olić odlazi?

Otvaranje kvalifikacija za SP propustiti će napadač Milana Ante Rebić zbog ozljede mišića, a umjesto njega izbornik Dalić je pozvao napadača Gorice Kristijana Lovrića koji će tako prvi puta biti član momčadi najboljih hrvatskih nogometaša.

Velika Gorica: U 3. kolu Hrvatski telekom Prve HNL susreli se Gorica i Šibenik

Jedna briga manje, Josip Brekalo ipak će stići na okupljanje nakon što je bilo problema s Wolfsburgom. Slovenija je Nijemcima na 'crvenoj listi' i svatko po dolasku u Njemačku iz Slovenije mora u dvotjednu karantenu. Brekalo je na koncu dobio dopuštenje kluba i vlasti.

Zanimljivo, Dalić bi mogao ostati i bez pomoćnik Ivice Olića koji je prema pisanju ruskih medija, dobio ponudu za poziciju trenera moskovskog CSKA. Dosadašnji trener Viktor Gončarenko je nakon serije loših rezultata na izlaznim vratima i Rusi pišu kako je posao ponuđen Oliću koji je od 2003. do 2007. uspješno igrao za moskovski klub.

Olić je u dresu CSKA upisao 118 nastupa postigavši 43 gola. Osvojio je tri ruska naslova, dva Kupa, dva Superkupa, te Kup UEFA 2005.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner