Obavijesti

Sport

Komentari 27

Olmo došao na odmor u Zagreb pa otišao pogledati Drugu HNL

Olmo došao na odmor u Zagreb pa otišao pogledati Drugu HNL

U utorak na polufinalu Lige prvaka, a već u srijedu na Drugoj HNL. To je Dani Olmo koji 24 sata dnevno razmišlja o nogometu. A ne prestaje ni kada je na godišnjem odmoru...

VIDEO

U utorak je igrao polufinale Lige prvaka sa svojim Leipzigom protiv velikog PSG-a, već u srijedu stigao u Zagreb, ali svejedno se zaželio nogometa. Već u petak Dani Olmo (22) je gledao susret Druge HNL između Hrvatskog dragovoljca i Osijeka 2 (2-1).

I to je on. Mladić koji 24 sata dnevno razmišlja o nogometu. I kada je na godišnjem.

U siječnju je nakon pet godina napustio Dinamo i Zagreb, ali rekao je da će se uvijek vraćati u svoj drugi dom. To je grad u kojem se afirmirao kao igrač i kao osoba te postao ono što je danas. Jedan od najboljih mladih nogometaša na svijetu i igrač koji je već s 22 godine igrao polufinale Lige prvaka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏡🇭🇷

Objavu dijeli Dani Olmo (@daniolmo7)

Njegov Leipzig je u sjajnoj sezoni dogurao do polufinala nakon što su u skupini završili ispred Lyona, Benfice i Zenita, a onda su u osmini finala izbacili Tottenham te u četvrtfinalu snažni Atletico Madrid. Ipak, PSG je bio prejak. 

U Zagreb je došao posjetiti brata Carlosa te napuniti baterije za sljedeću sezonu koja za njegovu momčad počinje već 12. rujna. 

- Bratu se jako sviđa u Hrvatskoj i želi ostati, a i obitelj želi da Carlos ostane. Znam da su neki ljudi iz hrvatskih prvoligaša pitali za njega. Moramo vidjeti što će biti. Bit će super ako ostane u Hrvatskoj i uspije. Bili bismo svi sretni. On sigurno može igrati nogomet na visokoj razini - rekao je Dani nedavno za Sportske novosti.

Champions League - Semi Final - RB Leipzig v Paris St Germain

I dok se on odmara u Zagrebu, iz Madrida je došlo veliko priznanje. Izbornik Luis Enrique ga je pozvao u reprezentaciju za utakmice u Ligi nacija. I to je samo početak za ovog mladića kojeg čeka blistava karijera. Došao je praktički kao dijete u nepoznatu zemlju, a pet godina kasnije postao fantastičan nogometaš kojem je samo nebo granica. 

Bundesliga - FC Cologne v RB Leipzig

Dani je u polusezoni za njemački klub zabio pet golova, a nadamo se da će sljedeće sezone ta brojka biti puno veća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom