Obavijesti

Sport

Komentari 4

Olmo: Zašto su zviždali Morati? Navijači bi nam trebali vjerovati

Olmo: Zašto su zviždali Morati? Navijači bi nam trebali vjerovati

Španjolci su odigrali mršavih 0-0 u prvoj utakmici Eura protiv Švedske u Sevilli, a navijači su uzeli na zub Alvara Moratu koji je promašio dva zicera. Nogometaš Leipziga stao je u njegovu obranu

VIDEO

Željeli smo pobjedu, imali smo dosta prilika, no morat ćemo nastaviti raditi, kazao je bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo nakon što je Španjolska otvorila Euro odigravši 0-0 protiv Švedske.

Olmo je bio jedan od najboljih igrača u španjolskim redovima, imao je dvije odlične prilike no švedski vratar je sjajno branio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Tijekom utakmice španjolski navijači su na "zub" uzeli Alvara Moratu koji je promašio dva zicera.

- Ne razumijem zašto se Morati zviždalo. Morata je sjajan igrač, naši navijači su trebali navijati, oni bi trebali biti s nama, trebali bi nam vjerovati. Pokazat ćemo im da možemo pobijediti - poručio je Olmo.

- Pokazali smo dobar nogomet, ali nismo uspjeli zabiti. Momčad se osjeća loše nakon svih napora koje smo uložili i šansi koje smo stvorili, ali preostale su nam dvije utakmice i pokušat ćemo ići bolje - dodao je španjolski branič Aymeric Laporte.

- Da smo tako igrali u 10 utakmica, dobili bismo ih devet. Nedostajao nam je samo gol danas, imali smo veliki posjed lopte, nekoliko odličnih prilika, ali nismo znali kako završiti. Pokušat ćemo biti bolji u sljedećim utakmicama - dodao je.

Euro 2020 - Group E - Spain v Sweden

Španjolci su utakmicu završili s 953 dodavanja, što je rekord EP-a.

- Ne zanima nas previše koliko dodavanja imaju. Na kraju se radi o postizanju golova - rekao je švedski branič Victor Lindelof.

- Mislim da su postali jako frustrirani. Imali su dosta posjeda, ali što je dulja igra trajala to su bili frustriraniji, što je bilo dobro za nas.

- Željeli smo veći posjed, da bismo mogli stvoriti malo više. Ali trebate prihvatiti stanje stvari. Borili smo se do zadnjeg trenutka i sretni smo s jednim bodom. Zaista smo zadovoljni s tim - poručio je švedski napadač Alexander Isak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu