Obavijesti

Sport

Komentari 4

On će učiti mlade: Vjerana Simunića poslali u Mosor

On će učiti mlade: Vjerana Simunića poslali u Mosor
1

Po prijedlogu čelnih ljudi Hajduka, Simunić je novi trener kluba iz Žrnovnice, koji će u budućnosti biti neka vrsta "podružnice" prvoligaša s Poljuda

VIDEO

Suradnja s Mosorom je sjajno rješenje. Slat ćemo tamo svoje mlade i perspektivne igrače, a imat ćemo i svog trenera, najavili su iz Hajduka nakon što se u javnosti pojavila informacija kako sva kluba kreću u usku suradnju.
Nije prošlo dugo, a tog "trenera kod kojeg će mladi igrač napredovati" pronašli su u liku Vjerana Simunića. Čovjek koji je poznatiji po galamljenju na igrače, dugoj kosi, brku i crnim košuljama nego po velikim nogometnim rezultatima vodit će tako brigu o Hajdukovoj mladosti, koja će se natjecati u drugoj ligi.
"Izbor je između nekoliko trenera pao na Vjerana Simunića, koji ima veliko i domaće i međunarodno iskustvo, a poznat je i po svojoj radišnosti, ali i ambicioznosti, što je baš ono što je Hajduk tražio", objašnjenje je koje stoji na Hajdukovoj službenoj stranici.
Domaće iskustvo Simunić je skupljao vodeći Imotski, Zadar, Hrvatski dragovoljac i još neke klubove, pri čemu je imao podosta uspjeha u pokušajima da dobar dio tih klubova spasi od ispadanja iz lige. Ovaj drugi dio iskustva, inozemni, Simunić je stekao radom u Brunejima, odakle vratio prije nekoliko mjeseci.
"Nije teško zaključiti da Svaguša i Šurjak već za dvije sezone Mosora, naravno s većinom Hajdukovih igrača, vide kao prvoligaša", piše na Hajdukovoj stranici.
Baš su predsjednik i član Uprave zadužen za struku oni koji su predložili Simunića za trenera Mosora, što je predsjednik Žrnovničana Vinko Barbarić blagoslovio. Koliko su bili u pravu kod procijene da je on pravi čovjek za to mjesto pokazat će vrijeme, rezultati i igrački napredak Hajdukovih klinaca.
Tko će od igrača ići u Mosor još uvijek se ne zna. Ali zna se tko neće. Mario Sačer, mladi napadač koji je ljetos stigao iz Varteksa, vraća se odakle je došao. U svom Varaždinu, u matičnom Varteksu, bit će na posudbi do kraja ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače