Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
38 komentara

Ona ne sudi na SP-u! Dobro da ne sudi. Svi bi bili u ofsajdu...

Atraktivna plavuša dijeli pravdu na travnjacima brazilske prve lige. Svoj debi u prvoj ligi upisala je još 2014. godine u utakmici između Atletico Mineira i Cruzeira...

Foto: Instagram
38 komentara

Glavna zadaća sudaca na nogometnim travnjacima je ta da se utakmica ne pretvori u nešto ružno, a u Brazilu su se za to pobrinuli na sjajan način.

Naime, u njihovoj prvoj ligi pomoćni sudac je ustvari atraktivna sutkinja - Fernanda Colombo Uliana. Ona je svoj debi upisala još 2014. godine u kup utakmici između Sao Paula i CRB-a (3-0), a tu je utakmicu odsudila bez greške. 

Kao nagradu, ona je dobila promociju da sudi utakmice u prvoj brazilskoj ligi, a prva utakmica koju je sudila je bila ona između Atletico Mineira i Cruzeira (2-1).

Iako je tada još uvijek Ronaldinho nastupao za Atletico, Fernanda je bila ta koja je bila u centru pažnje i u koju su bile uprte sve oči. No, na žalost, taj njezin debi je ostao upamćen po jednoj pogrešci kada je podignula zastavicu i označila zaleđe koje to nije bilo. 

Zbog te pogreške bila je na velikom udaru kritika, a također je dobila i suspenziju. Osim toga, predsjednik Cruzeira Alexandre Mattos počastio ju je i seksističkim komentarima. 

Ona je lijepa, ali za ovaj posao moraš znati što radiš. Ako je tako zgodna, neka ide pozirati za Playboy - rekao je Mattos.

Međutim, Fernanda je ostala vrlo ustrajna u namjeri da uspije u svom naumu i ne planira se zbog kritika prestati baviti onime što najviše voli, a to je suđenje.

- Moj najveći san je suditi u brazilskoj prvoj ligi, a kada sam odsudila prvu utakmicu to je bio samo jedan veliki korak prema naprijed.

Ona se osim suđenjem bavi i poslom privatnog trenera u jednoj teretani u Brazilu.

 

Futebol é lugar de mulher sim! Aliás, é lugar de todos! #deixaelatrabalhar

A post shared by Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal) on

 

 

 

Finais dos estaduais recheadas de polêmicas! Tem árbitro merecendo cartão!

A post shared by Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal) on

 

Naši partneri pišu
Message