Obavijesti

Sport

Komentari 91

Omeyer - mladić koji obećava: Sad nam je počeo i zabijati...

Omeyer - mladić koji obećava: Sad nam je počeo i zabijati...
9

Nije mu bilo dosta 16 obrana protiv Hrvatske. Morao nam je i zabiti gol. Koliko nam je taj uzeo živaca, ali i medalja... Thierry Omeyer i s 39 godina izluđuje Hrvate...

VIDEO

Thierry Omeyer. Koliko je hrvatskih generacija zapamtilo to ime. Koliko smo se puta zapitali: "Pa dobro, kad će taj čovjek više u penziju". Navodno 2017. godine.

Bit će to godina slavlja u Hrvatskoj. Nema više Omeyera... Jer čudesni 39-godišnji francuski golman nas je opet uništio. Kao da baš nas ima na piku.

- Ma ne. Uvijek mi je zanimljivo igrati protiv Hrvatske. Imate sjajne šutere pa mi je to izazov. Pomaže mi i obrana pa mogu odmah bacati u kontranapad - rekao je Omeyer nakon 32-24 pobjede Francuske protiv Kauboja.

Nije mu bilo dosta 16 obrana. Morao nam je i zabiti. Pred kraj utakmice, skinuo je jednu loptu, uzeo je i zabio s gola na gol. Koliko nam je taj uzeo živaca...

Ali i medalja.

VIDEO

Omeyer je čovjek rukomet. Osvojio je sve što se moglo osvojiti. Dva olimpijska naslova, četiri svjetska zlata, tri europska zlata... Ide po četvrto.

- Pročitao sam da sam najstariji na Euru. Ali ja sam i dalje spreman. Mlad sam u srcu. Rukomet me čini nevjerojatno sretnim - rekao je Omeyer i nastavio:

- Pripremam se studiozno za sve protivnike. Treniram puno i jedem kvalitetno i pravilno. Vjerujem da su to razlozi mojih uspjeha. Imao sam i sreće da su me ozljede zaobišle - rekao je Omeyer .

"Nije nam loš ovaj mladić na golu"

Francuska je pomela Hrvatsku. Claude Onesta rekao je uoči utakmice kako je Francuska velika samo iz razloga što je 10 godina vodila bitke protiv Hrvatske predvođene Ivanom Balićem.

Mi smo pomladili reprezentaciju, Francuzi su ostavili iskusne vukove i rukometni klasik pretvorio se u dominaciju jedne momčadi.

- Nije nam loš ovaj mladić na golu. Thierry je golman koji obećava - našalio se francuski izbornik Claude Onesta.

No nama baš i nije smiješno.

Omeyer je uništavao Hrvatsku 2006., 2007., dvaput na olimpijskim igrama, na Euru 2014....

Pazite, na tom Euru 2014. godine u Danskoj stigao je kao treći golman nakon operacije lakta. Nije uopće igrao. Onesta ga je uveo protiv Hrvatske. U drugom poluvremenu imao je 10 obrana...

Jedno je sigurno, najveći rukometni golman svih vremena. Naklonit ćemo mu se kad završi karijeru.

I otvoriti šampanjac...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani