Sport

Komentari 4

Oni su ključ? Barca za Rakitića želi jednog stopera iz Seville

Oni su ključ? Barca za Rakitića želi jednog stopera iz Seville

S obzirom na želju hrvatskog reprezentativca da ostane u Španjolskoj, Barcelona će probati "izvući" jednog od dvojice stopera iz Seville na Camp Nou

Diego Carlos ili Jules Kounde kao igrači koji drže sudbinu Ivana Rakitića u Španjolskoj? Da, lako moguće jer Barcelona je bacila oko na Sevilline stopere koji bi bili dio posla u Rakitićevom transferu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Andalužani nemaju platežnu moć da izvuku Rakitića iz Barcelone, čak ni samo godinu dana prije isteka njegovog ugovora, a s obzirom na želju hrvatskog reprezentativca da ostane u Španjolskoj, probat će "izvući" jednog od dvojice stopera iz Seville na Camp Nou.

Obojica su na Sanchez Pizjuan stigla prošlog ljeta, Carlos iz Nantesa za 15 milijuna eura, a Kounde iz Bordeauxa za nemalih 25.

Otprilike je i to cifra kojoj se Katalonci nadaju za Rakitića za kojega su se u Italiji, nakon Juventusa, Milan i Inter raspitivali, a među njima Kataloncima je zasad zanimljiva Interova ponuda zbog 'operacije Lautaro' gdje bi im Raketa mogao biti as iz rukava.

Ni Pariz nije nedostižna destinacija budući da sportski direktor Leonardo već od ranije vidi Rakitića u 'trampi' za Neymara. Kada se o tome govorilo još prošloga ljeta, Rakitić je bio taj koji je rekao ne i odlučio ostati u Španjolskoj.

Najčitaniji članci