Obavijesti

Sport

Komentari 70

Opći kaos u Juventusu: Dybala izvrijeđao Pirla pa se potukao!

Opći kaos u Juventusu: Dybala izvrijeđao Pirla pa se potukao!

Argentinac (26) ove sezone nije dobio niti jednu priliku. Nevjerojatno za igrača njegova kalibra, no problem je dublje prirode. Sve je kulminiralo kada je izvrijeđao trenera Pirla pa se potukao s direktorom kluba

VIDEO

Paulo Dybala potukao se s direktorom kluba Fabiom Paraticijem nakon što je verbalno izvrijeđao trenera Andreu Pirla, potvrdio je talijanski novinar Vito Angele.

Incident se dogodio nakon utakmice s Crotoneom u kojoj je Juventus odigrao slabašnih 1-1 te na terenu prikazao probleme koji sežu puno dublje u trenutnu strukturu momčadi.

Hrabri Crotone zaustavio Juve! VAR uzeo pobjedu 'staroj dami'
Hrabri Crotone zaustavio Juve! VAR uzeo pobjedu 'staroj dami'

Otkad je otišao Maurizio Sarri i klub je krenuo u rejuvenaciju stvari su krenule nizbrdo. Pokazalo se da su poteškoće u 'staroj dami' ozbiljnije nego što se mislilo i da je neuspjeh jednog nogometnog stručnjaka samo maska onoga što se ustvari događa.

Vodile su se polemike tko vodi ratove unutar kluba i zašto je nekad maestralni veznjak Andrea Pirlo danas ključno lice Juventusa. Vlasnik Andrea Agnelli trebao je čovjeka koji će slušati direktive s vrha i ne uplitati se previše u poslovanje kluba, čovjeka koji će raditi s onime što dobije i pritom pomladiti momčad.

Serie A - Crotone v Juventus

No, u cijeloj priči nezadovoljstvo pojedinaca moralo je isplivati prije ili kasnije. Mario Mandžukić otišao je iz Juventusa nakon što su ga potjerali kao psa, a sreća je da stvari nije odlučio rješavati na svoju ruku kao Dybala.

Pokretanje videa...

Ronaldo na treningu Juvea 01:32

Argentinac (26) ove sezone nije dobio niti jednu priliku. Zvuči nevjerojatno pogotovo jer je u pitanju igrač njegova kalibra, svjetske klase, ali zaista - Dybala nije igrao ove sezone iako je sasvim zdrav i spreman. Tijekom ljetnog prijelaznog roka puno se nagađalo gdje bi mogao otići i nastaviti karijeru, no on je u Juventusu ostao.

I kuhao je u vlastitom nezadovoljstvu, a kulminiralo je kada nije dobio priliku niti protiv 'slabašnog' Crotonea iako ga je Pirlo mogao uvesti. Talijan je priliku dao Cuadradu, Bernardeschiju i Rabiotu dok je bivši igrač Palerma još jednom ostao prikovan za klupu.

Serie A fc championship JUVENTUS vs FC TORINO DERBY DELLA MOLE

Pa je slijedom svega dobrano izvrijeđao Pirla i nije mu ostao dužan. A kada ga je u tunelu nakon susreta urazumiti pokušao direktor Juvea Fabio Paratici, nekadašnji talijanski nogometaš, situacija je eskalirala i došlo je do fizičkog obračuna.

Pirlo je odluku da opet ne uvede Dybalu objasnio:

- Na treningu prije Crotonea trenirao je samo deset minuta.

Situacija u Juventusu napetija je nego ikad i pitanje je koliko će struka tolerirati Dybalino ponašanje, bio on u pravu ili ne. Argentinca se povezivalo s odlaskom u Chelsea i Manchester United.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani