Obavijesti

Sport

Komentari 41

Opet taj Red Bull: Ove sezone im vraćamo za poraz iz 2010.

Opet  taj Red Bull: Ove sezone im vraćamo za poraz iz 2010.
6

Neki igrači su zaplakali kad smo prve sezone izgubili od Red Bulla u doigravanju 4-1. Bili smo slomljeni, rekao je Andy Sertich. Ove sezone u play-offu će opet na njih

VIDEO

Plakali su Brad Smyth i kapetan Alan Letang. Bili su neutješni iako je Red Bull te 2010. bio daleko bolja momčad od Medveščaka.

- Ma bili su bolji, ali svejedno nam je bilo krivo. Nakon pobjede protiv Graza u četvrtfinalu mislili smo da je sve moguće - istaknuo je Sertich, koji je u četiri sezone za Medveščak odigrao svih, ali baš svih 238 utakmica.

Red Bull je u posljednjih šest godina čak četiri puta osvojio naslov, no ove godine ne igra baš najbolje. U doigravanje je ušao s osmog mjesta.

- I LA Kingsi su prošle sezone bili osmi pa su osvojili naslov. Možda mi to možemo ponoviti - rekao je Pierre Page, živopisni trener Red Bulla.

- I više je nego živopisan. Čovjek je ikona hokeja i teško je igrati protiv njegovih momčadi - dodao je Marty Raymond, trener Medveščaka.

Statistika je svakako na strani Salzburga, u 27 međusobnih utakmica u posljednje četiri sezone Red Bull je pobijedio u 18 utakmica, a “medvjedi” u samo devet.

- S Red Bullom ćemo konačno igrati ravnopravno. Prve sezone protiv njih nismo imali baš nikakvu priliku, no sad se situacija malo promijenila. Ne bih rekao da smo favoriti, no bio bih razočaran da ne uđemo u polufinale - rekao je predsjednik “medvjeda” Damir Gojanović.

Četvrtfinalna serija doigravanja počinje već večeras u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Igra se na četiri pobjede.

- Prve sezone smo bili neiskusni, pali smo olako. No danas svi moji suigrači vjeruju da ćemo proći. Imamo cilj ove sezone, a to je napraviti taj korak više i ući u finale EBEL-a - rekao je starosjedilac Sertich.

Pobijede li Red Bull, pokazat će da vrijede za naslov.

- Ako pobijedimo Salzburg, siguran sam do možemo napraviti velike stvari - dodao je predsjednik Gojanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom