Obavijesti

Sport

Komentari 261

Optužbe iz Srbije: Sudački lobi nas je pokrao! Neka ih je sram

Optužbe iz Srbije: Sudački lobi nas je pokrao! Neka ih je sram
4

"Suci koje je odredio Dragan Načevski bili su jači od naših sjajnih reprezentativaca. Vidi li ovo netko u rukometnoj Europi? To je makedonsko-crnogorski sudački lobi"

VIDEO

Srbija se oprostila od Eura u Poljskoj već u prvom krugu. Makedonci su slavili u dramatičnoj završnici i prošli dalje. Srpski igrači ostali su u suzama, a iz saveza se ne mire s ispadanjem. Optužuju makedonsko-crnogorski lobi.

- Na našu veliku žalost ovo je sve djelo šefa sudaca EHF-a, Dragana Načevskog koji je po tko zna koji put eliminirao našu reprezentaciju. Suci koje je odredio bili su jači od naših sjajnih reprezentativaca. Protiv nepravde i makedonsko-crnogorskog lobija nije išlo -tvrdi Siniša Lazić , potpredsjednik upravnog odbora rukometnog saveza Srbije.

- Isto je bilo u polufinalu SP-a u Francuskoj, kao i u Nišu prije par godina protiv Islanda kad nas je Načevski eliminirao kao delegat. Poništio nam je čisti gol. I prije godinu dana u Osijeku taj čuveni Načevski nas je izbacio s prvenstva u suradnji s Crnogorcem Peđom Boškovićem. Njegov brat Marjan Načevski nije ništa bolji prema našim klubovima u utakmicama regionalne lige - napisao je Lazić u priopćenju.

- Kako delegat SEHA lige može na tribinama u Krakowu voditi navijanje? Zar Načevski može delegirati suce makedonskoj reprezentaciji i to mjesecima prije početka Eura? Hoće li netko reagirati? Sram ih bilo za onakvu krađu. Načevskog više ne želimo ni vidjeti - stoji u priopćenju rukometnog saveza Srbije.

Srbiji je protiv Makedonije igrala samo pobjeda. Imali su je u zadnjih 10 sekundi. No Dejan Manaskov je u zadnjoj sekundi zabio za veliko slavlje i prolazak u drugi krug.

VIDEO

Oprostio se Danko Stanić: Otišao sam prirodnim putem

Sjajni golman Darko Stanić , koji je bio jedan od najzaslužnijih za europsko srebro prije četiri godine, oprostio se od reprezentacije nakon Makedonije.

- Dao sam sebe reprezentaciji i zaokružio reprezentativnu priču. Otišao sam prirodnim putem. Ovo je moj službeni oproštaj. Dao sam sve što imam - rekao je Stanić .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 261
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Pjaca zabio iz penala,   'modri' tražili crveni karton za Selahija
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Pjaca zabio iz penala, 'modri' tražili crveni karton za Selahija

Bivši igrač 'modrih' pogodio je u gornji desni kut iz penala kojeg je skrivio Pierre-Gabriel na Pašaliću. Taj udarac vjerojatno ni dva golmana ne bi obranila... Suigrači su ga brzo zagrlili, a Pjaca nije proslavio gol
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti