Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Oršić: Djevojčica se smrzavala, ruke su joj bile baš jako hladne

Mislav Oršić u Ligi prvaka se istakao još jednim potezom, svoje je rukavice dao djevojčici koja se smrzavala prilikom izlaska na teren prilikom utakmice protiv Manchester Cityja...

Foto: hrt
18 komentara

Mislav Oršić ove je sezone u Ligi prvaka bio jedna od najjačih karika Dinama, a u posljednjoj utakmici protiv Man. Citya (1-4) pokazao se i velikim gospodinom. 

Utakmica je odigrana po velikoj hladnoći, U Maksimiru se temperatura spustila ispod ‘ništice’, a djeca koja s igračima izlaze na travnjak su se - smrzavala. Među njima i djevojčica koja je hodala uz Oršića, pa joj je on poklonio svoje rukavice.

- Zašto sam to napravio? Dok smo izlazili na travnjak, primio sam djevojčicu za ruku i osjetio da su joj ruke baš jako hladne. Znam da su se djeca smrzavala na stadionu i u tom trenutku sam joj dao svoje rukavice. Jednostavno sam ih skinuo i dao joj da se barem malo ugrije - kaže nam dan poslije utakmice Mislav Oršić.

Foto: HRT

Zanimljivo, malena djevojčica onda je u njima odslušala himnu Lige prvaka, vratila mu ih, pa s drugom djecom otrčala u svlačionicu.

- Da, malo sam se iznenadio kada mi ih je ta djevojčica vratila, ali nisam previše razmišljao o tome. U tim vam trenucima raste adrenalin i potpuno ste fokusirani na utakmicu, pogotovo kada igrate protiv Manchester Citya.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL Jeste li ikada ranije u karijeri napravili nešto slično? Pa nekome prije neke utakmice zbog velikih hladnoća dali trenirku ili rukavice?

- Uh, zaista se ne mogu sjetiti. Mislim da je to normalan i ljudski potez svake odrasle osobe prema bilo kojem djetetu.

Foto: HRT

Vaš je potez na kraju izazvao čitavu lavinu pozitivnih komentara...

- Ma sigurno mi nije bio cilj nekome se dopasti tim potezom, pa nisam ni znao da će to uopće dospjeti u javnost. Toj djevojčici su ruke bile baš jako hladne ruke i to je bio jedini cilj mog poteza. Samo sam želio da se ona ugrije. Uostalom, poznajete me, znate da nisam tip koji se reklamira na takav način.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL Što uopće znate o toj djevojčici? Što ste uspjeli saznati o njoj u tako kratkom vremenu koliko ste proveli skupa? I pričate li inače u tim situacijama s tim klincima ili se maksimalno koncentrirate na utakmicu?

- Iskreno, o toj djevojčici ne znam baš ništa. Evo, jučer me i glasnogovornik Dinama pitao znam li uopće ime te djevojčice - ne znam ga. Nismo imali prilike za veće razgovore ili nekakva upoznavanja, u tim situacijama ste potpuno koncentrirani na utakmicu. OK, nekada s tom djecom razmijenite par riječi, ali najčešće su oni pod dojmom izlaska na teren pa ništa ne pričaju, haha. Ma gledajte, znam koliko to njima znači, pa i ja sam bio dijete i osjetio što znači biti blizu poznatih sportaša. Siguran sam da će ta djevojčica imati dugo u sjećanju trenutak kada je izašla na travnjak Maksimira - završio je Oršić.

Naši partneri pišu
Message