Obavijesti

Sport

Komentari 55

Oršić sve dogovorio s Bjelicom! Još je detalj ostao do potpisa...

Oršić sve dogovorio s Bjelicom! Još je detalj ostao do potpisa...
3

Mislava Oršića u Engleskoj su vodili cirkusanti poput Nathana Jonesa i Rubena Sellesa, nisu mu vjerovali, pa je Southampton ispao iz lige. A sad će se vratiti kod Nenada Bjelice...

VIDEO

Mislav Oršić (30) na korak je do odlaska u Trabzonspor. Situacija oko povremenog reprezentativca Hrvatske mijenja se iz dana u dan, ali u utorak navečer sve je dogovoreno između Trabzonspora i Southamptona, dok je Oršić već dogovorio svoje uvjete s turskim prvoligašem. No priča je i dalje na čekanju, pa još nije poznato kada će točno Oršić put Turske. O čemu se radi?

Pokretanje videa...

mislav oršić 01:39

U cijeli "paket" je uključen i jedan mladi igrač Trabzonspora koji bi trebao otići u Southampton, a onda odmah produljiti na posudbu u Göztepespor. Riječ je o turskom drugoligašu, klubu partneru Southamptona, gdje je sportski direktor naš Ivan Mance. Southampton i Göztepespor su u sjajnim odnosima, oni će 15. srpnja i odigrati prijateljsku utakmicu u Izmiru.

Doznajemo detalje Oršićeva transfera: Na pomolu odlazak iz Engleske, Dinamo je sve dalje
Doznajemo detalje Oršićeva transfera:  Na pomolu odlazak iz Engleske, Dinamo je sve dalje

Mislav Oršić napravio je u siječnju "krivi potez", iz Dinama se zaputio u Southampton gdje nikada nije dobio pravu priliku. U šest mjeseci skupio je samo pet nastupa, odigrao jednu utakmicu (šest minuta protiv Aston Ville) u Premier ligi, te po dvije u FA kupu i Liga kupu. Tamo su ga vodila dva "čuvena nogometna stručnjaka" Nathan Jones i Ruben Selles koji mu nisu vjerovali, pa su odveli Southampton u drugoligaško društvo.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco

Bivši igrač Dinama sada se će se brzo vratiti pod pasku  ozbiljnog trenera (Nenada Bjelice), trenera koji ga je podigao na jednu novu razinu, pod kojim je rušio europske velikane, ali i stigao do hrvatske nogometne reprezentacije. Dapače, Oršić je posljednjih godina bio važan član "vatrenih", na Svjetskom prvenstvu u Katru je asistirao protiv Brazila, pa zabio s bijele točke, a onda i pogodio za broncu protiv Maroka.

Bivši Bjeličin pomoćnik mora vratiti Dinamu 220.000 eura
Bivši Bjeličin pomoćnik mora vratiti Dinamu 220.000 eura

Trabzonspor je prošlu sezonu završio na 6. mjestu, ambicije kluba u novoj su sezoni, bez obzira na rezanje budžeta, puno veće. Turski velikan još je prije dolaska Nenada Bjelice dogovorio transfer grčkog veznjaka Dimitriosa Kourbelisa (besplatno iz Panathinaikosa), dok će Mislav Oršić biti prvo pojačanje Trabzonspora po želji Nenada Bjelice. Hrvatski strateg je napravio odličan potez, prilično jeftino pronašao igrača koji će mu osigurati 15-20 golova po sezoni. U to ne treba sumnjati.

Mislav Oršić trebao bi se vrlo brzo priključiti Trabzonsporu koji 3. srpnja stiže na pripreme u Sloveniju, u Brdo kraj Kranja. Zanimljivo, Trabzonspor će biti smješten u istom hotelu kao i Dinamo, pa će se Oršić vrlo brzo opet družiti sa svojim bivšim suigračima, pa i velikim prijateljima poput Dokminika Livakovića, Brune Petkovića, Danijela Zagorca, Dine Perića...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu