Obavijesti

Sport

Komentari 38

Osijek potjerao trenera Pomsa: 'Nešto je na pripremama pošlo u krivom smjeru. Nije bilo sreće'

Osijek potjerao trenera Pomsa: 'Nešto je na pripremama pošlo u krivom smjeru. Nije bilo sreće'

Na žalost, u nogometu se stvari brzo preokrenu i nakon serije negativnih rezultata zaključili smo da je ovo najbolje rješenje, kazao je sportski direktor Ivica Kulešević. Šuška se da bi on trebao preuzeti momčad

VIDEO

Tek mjesec i pol nakon što je potpisao novi ugovor s Osijekom Rene Poms odlazi iz Osijeka. Presudio mu je poraz od Hajduka, odnosno tri zaredom i pet bez pobjede. S njim odlazi i cijeli stručni stožer.

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

- Zahvaljujemo Reneu i njegovom stožeru na svemu što je dao za naš klub. Od prvog dana bio je izuzetno korektan, pratio je klupsku strategiju i rezultatski podigao momčad u teškom trenutku. Na žalost, u nogometu se stvari brzo preokrenu i nakon serije negativnih rezultata zaključili smo da je ovo najbolje rješenje za klub i za momčad - rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Klub zasad nije htio obavijestiti tko će preuzeti prvu momčad. Šuška se da bi to trebao biti upravo Kulešević, koji je bio trener prije dolaska Nenada Bjelice.

'Dobar trenutak da se momčad vrate na pobjedničke staze'

- Bilo mi je zadovoljstvo raditi u Osijeku, to mi je prvo samostalno trenersko iskustvo. Imali smo dobar početak, mislim da smo radili i dobar posao. Na pripremama je nešto otišlo u krivom smjeru. Nismo imali sreće s uvjetima u kojima smo igrali neke utakmice, nadovezali su se problemi s ozljedama igrača i svaka utakmica koja je bila izjednačena prelomila se na stranu suparnika - kazao je Poms i dodao:

- Mislim da je ovo dobar trenutak da se klub i momčad vrate na pobjedničke staze, želim im sreću u tome, a zajednički dogovor s klupskim vodstvom je da je u ovom trenutku najbolja opcija za klub da se raziđemo i da nastavim svojim putem slijediti svoje ambicije.

Osijek je treći u HNL-u s 20 bodova zaostatka za vodećim Dinamom, devet za drugoplasiranim Hajdukom, dok četvrtoplasirani Slaven Belupo zaostaje samo tri boda pa je upitna i Europa, ali je momčad desetkovana u zimskom prijelaznom roku, dok nikoga zbog zabrane transfera nije dovela.

Zanimljivo je da je nakon utakmice protiv Hajduka smijenjen i Pomsov prethodnik Bjelica. Doduše, on ga je tad pobijedio, ali je prije toga izgubio od Dinama. Sad će "bijelo-plavi" na Maksimir pa opet dočekati Hajduk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'
NAJ-POTEZ UTAKMICE

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'

Toni Kroos krasnom je asistencijom omogućio Viniciusu da zabije vodeći gol kod Bayerna. Trener Carlo Ancelotti ističe: Bellingham je imao grčeve, imam jake adute na klupi (Modrića, op.a.) i moram ih iskoristiti
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger