Obavijesti

Sport

Komentari 1

Oslabljeni Liverpool danas ide u goste sve lošijem Fulhamu

Oslabljeni Liverpool danas ide u goste sve lošijem Fulhamu
1

Fulhamu su se oporavili Riether i Petrić, Liverpool je bez kažnjenog Suareza, Gerrarda i stopera Aggera. No Fulham je u nizu od četiri uzastopna poraza

VIDEO

Iako još nisu matematički osigurali ostanak, zbog 40 bodova i dobre gol razlike, momci iz Fulhama mogu biti mirni. Iako ih nitko nikada nije spominjao u krugu momčadi koje će se boriti za ostanak, da je koji slučajem liga duža za još četiri, a ne dva kola, Fulham bi bio u opasnim problemima. Momčad Martina Jola nanizala je četiri uzastopna poraza u prvenstvu, što im je najgori niz u posljednje tri godine.

U koliko se momčad ne trgne moglo bi doći i do petog poraza jer im ove nedjelje u goste stiže Liverpool. Vjerojatno će Jol na sve način raditi da probudi momčad kako bi bar posljednji ovosezonski meč pred svojim navijačima odradili kako treba. Obje momčadi nemaju za što igrati pa se i očekuje nogomet bez pritiska i dosta otvorena utakmica.

- Već dugo vremena imamo tih 40 bodova i još uvijek nismo sigurni 100% ali ipak je pritisak daleko manji na nama. Probat ćemo dati sve od sebe u posljednjim utakmicama kako bi prekinuli ovaj crni niz. Čak ako nam i ostali rezultati budu išli na ruku, boriti ćemo se za pobjedu - rekao je menadžer Martin Jol koji na ljeto sprema "generealku" i oko 5-6 igrača napustit će klub kako bi se dovele svježe snage.

Fulhamu su se oporavili Sascha Riether i Mladen Petrić i opet su u konkurenciji za današnji nastup. Steve Sidwell nema pravo nastupa zbog crvenog kartona, a Diarra i Dejagah su ozlijeđeni već duže vremena.

Liverpool je u posljednjih pet utakmica pobijedio samo jednom. Ostala četiri dvoboja završila su neriješeno, od kojih su čak tri bila 0:0. Od kako nema Luisa Suareza, momčad Liverpoola postigla je osam pogodaka u tri utakmice, no ipak ostaje dojam kako Urugvajac nedostaje, posebno u tim utakmicama koje su završile 0:0 gdje je netko trebao donijeti prevagu, kao u utakmici protiv Evertona.

Ove sezone su sedmi i tu će najvjerojatnije i ostati, jer niti će Everton ispustiti prednost od pet bodova niti ih osmi WBA može prestići jer zaostaju sedam bodova dva kola prije kraja. No za iduću sezonu menadžer Rodgers najavio je borbu za prva četiri mjesta.

- Cilj nam je boriti se za jedno od prva četiri mjesta sljedeće sezone. A pravi cilj Liverpoola je uvijek bio i biti će, borba za naslov prvaka - rekao je Rodgers uoči utakmice.

- Moj posao je bio ove sezone pripremiti okosnicu momčadi koja bi već sljedeće sezone trebala igrati veliku ulogu u prvenstvu. Idemo sad odraditi dva kola i uzeti što više bodova možemo - zaključio je šef Liverpoola.

Liverpool će biti bez dva ključna igrača i tek sad ćemo vidjeti kako će se Crveni nositi kad u igri nema Luisa Suareza i Stevena Gerrarda. Također neće biti niti stopera Aggera, veznjaka Allena, braniča Kellyja i krilnog napadača Sterlinga.

  • Premiership, 37. kolo: Fulham - Liverpool, 16.00 sati

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini
Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'
SPRDAJU SE S HAJDUKOM

Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'

"Propala familija HNK Hajduk Split", stoji na transparentu koji je netko ostavio preko puta ureda bivšeg člana Hajdukova Nadzornog odbora u Jurišićevoj ulici u Zagrebu