Obavijesti

Sport

Komentari 3

Osrednji nastup Brazila: Pato krivi sreću, Thiago Silva napad

Osrednji nastup Brazila: Pato krivi sreću, Thiago Silva napad
3

Brazil je u svom prvom nastupu na Copa Americi protiv Venezuele razočarao. Svoju osrednju igru i neriješen rezultat priznaju i igrači, Pato i Thiago Silva, ali i izbornik

VIDEO

U utakmici bez golova jedina prava opasnost za Venezuelu bio je Pato, jedini igrač koji se u redovima Brazila ozbiljnije približio postizanju gola.

- Pokušao sam, ali nažalost nisam imao sreće i pogodio sam prečku - komentirao je svoj lijep, ali neučinkovit šut iz prvog poluvremena Pato.

- Igrali smo neriješeno protiv Venezuele. Nije ono što smo očekivali, ali sada moramo samo zaboraviti tu utakmicu - okrivio je lošu sreću Pato želeći što prije prijeći preko lošeg debija Brazila u Copa Americi.

I drugi igrač Milana, Thiago Silva bio je vidno razočaran nakon utakmice.

- Da sam iskoristio sve prilike koje smo stvorili u prvom poluvremenu sada bi govorili o drugačijoj utakmici - komentirao je Thiago Silva.

- Možda smo trebali više koristiti krila pošto je momčad Venezuele bila vrlo zatvorena u obrani - dao je svoje viđenje utakmice Milanov igrač koji je ovu sezonu u dresu 'rossonera' blistao, za razliku od njegovog Brazila sinoć.

Nezadovoljstvo ishodom utakmice nije krio ni izbornik Brazila Mano Menezes. Nema sumnje da tako ružan Brazil na terenu nije ni on očekivao.

- Nedostajala nam je snaga u napadu i to pogotovo u drugom poluvremenu - priznao je Menezes.

- Odradili smo dosta dobro prvo poluvrijeme, ali više je nego očito da smo igrali sporiji nogomet nego što je to inače. Moramo bez sumnje poboljšati taj aspekt igre. U svemu smo bili previše očiti i oni su nas lako zaustavili - vidi optimistično prostora za napredak Menezes.

- U drugom sam poluvremenu pokušao izmiješati karte. No rezultat nije ispao kako smo htjeli. U nastavku igre bilo je i previše prekršaja i mi nismo dobili priliku razviti našu igru. Istina je, utakmica je bila razočaravajuća, ali u nogometu više nema iznenađenja - zaključio je Menezes.

Poput Argentine koja je razočarala samo dan prije i Brazil će već u idućoj utakmici imati priliku popraviti dojam. Brazil 9. srpnja dočekuje Paragvaj i loš nastup kao onaj protiv Venezuele ne smije se ponoviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku