Sport

Komentari 15

'Ostavljamo vrlo dobre temelje za nastavak oporavka Hajduka'

'Ostavljamo vrlo dobre temelje za nastavak oporavka Hajduka'

Nedavno sam rekla kako je ocjena rada NO-a 'dobar' jer su kriteriji prilično visoki, no s obzirom na događanja od prošle sjednice, ja bih tu ocjenu digla na četvorku...

Na Poljudu je održana sjednica Nadzornog odbora HNK Hajduk, zadnja u ovom sazivu jer će se u subotu od 10 sati na Gripama odrati Glavna Skupština HNK Hajduk na kojoj će se izabrati novi Nadzorni odbor

- Moja je ideja bila da se nađemo na sjednici prije Skupštine jer time želimo poslati jasnu poruku svima onima koji vole Hajduka, a to je da je ovaj NO udario temelje svega onoga za što su se inicijatori ideje za ovakav saziv Nadzornog odbora zalagali. Novom Nadzornom odboru trebalo bi biti još bolje nego što je bilo nama. Ako je bilo grešaka u našem radu, nadam se da će se to prepoznati, na greškama se uči i nauči. Nadamo se da će se naš cilj, a to je stvaranje velikog Hajduka u svim segmentima, u vrlo skoroj budućnosti i dogoditi - izjavila je predsjednica NO HNK Hajduk Branka Ramljak te dodala:

- Meni je bila osobita čast i zadovoljstvo biti u Hajduku. Ovo je veliki izazov i iskustvo koje je nemjerljivo s bilo čim što sam dosad radila. Hajduka je teško maknuti sa strane, odlazim s funkcije, ali Hajduk iz mene nikada neće otići. Apsolutno ostajem u ulozi navijača, kupila sam pretplatu i čeka me moje mjesto na istoku - poručila je Ramljak pa ocijenila rad ovog NO-a:

- Nedavno sam bila rekla kako je ta ocjena dobar jer moji su kriteriji što se tiče ocjenjivanja prilično visoki. Međutim, s obzirom na događanja posljednja dva mjeseca, od prošle sjednice Nadzornog odbora, ja bih tu ocjenu digla na 4, koliko god to nekome možda bilo pretenciozno. Mislim da je ovaj NO napravio dobre temelje za daljnji rad u klubu - zaključila je Ramljak. 

Najčitaniji članci