Obavijesti

Sport

Komentari 106

Oštetili Hajduk i Goricu, a HNS ih poslao na hlađenje: Bebek i Zebec neće suditi u idućem kolu

Oštetili Hajduk i Goricu, a HNS ih poslao na hlađenje: Bebek i Zebec neće suditi u idućem kolu

Objavljena su imena sudaca koji će suditi 11. kolo HNL-a, a na popisu nema Marija Zebeca i Ivana Bebeka koji se baš nisu proslavili na utakmicama Hajduka i Lokomotive te Gorice i Rijeke

VIDEO

Velik broj sudačkih pogrešaka obilježio je 10. kolo Prve HNL, a sada su stigle i posljedice za pojedine suce.

Objavljena su imena sudaca koji će suditi 11. kolo, a na popisu nema Marija Zebeca i Ivana Bebeka koji se nisu baš proslavili u prošlom kolu pa se ovo može shvatiti kao svojevrsna kazna od strane HNS-a kako bi se malo ohladili i naučili iz svojih pogrešaka. Bilo je puno primjedbi na njihovo suđenje pa moraju na prisilni odmor, barem što se tiče sljedećeg kola.

Gorica i Rijeka sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Derbi kola između Osijeka i Hajduka (nedjelja, 19.30) sudit će Igor Pajač, a susret Šibenika i Gorice u petak Tihomir Pejin. Zviždaljka za susret Lokomotive i Slaven Belupa bit će u ustima Duje Strukana, a Osječanin Andrej Burilo dijelit će pravdu na susretu Dinama i Hrvatskog dragovoljca u nedjelju. Derbi della Učka između Rijeke i Istre u subotu sudit će Fran Jović.

Na popisu tako nema dva iskusna suca koji su oštetili Hajduk i Goricu u prošlom kolu. Zebec je u vrtlog javnosti došao nakon što nije dosudio očigledan jedanaesterac za Goricu u završnici protiv Rijeke (4-3). Štefulj je u 93. minuti nagazio Dvornekovića u svome petercu, a Zebecu nije bilo ništa sumnjivo. Dobio je drugu priliku nakon komunikacije s Franom Jovićem iz VAR sobe, no i nakon pregleda snimke za njega penala nije bilo.

Istra i Osijek sastali se u 6. kolu HT Prve lige

Osim toga, kako tvrdi sudački ekspert Mario Strahonja, morao je ponoviti penal Rijeke jer je jedan gostujući igrač prerano ušao u šesnaesterac, a uz to, prema riječima Strahonje, propustio je pokazati crveni karton igraču Rijeke Krešiću.

Osijek i Rijeka sastali se u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa

Ivan Bebek je pak na svoj način vodio utakmicu Hajduka i Lokomotive na Poljudu. Vodio je brojne razgovore s igračima i trenerima sa željom da pokaže svoj autoritet, a početkom utakmice napravio je veliki previd nakon što je propustio svirati jedanaesterac za Hajduk. De Haas je u svome petercu sapleo Marka Livaju, no za Bebeka penala nije bilo. Čak nije išao niti pogledati snimku, a to je izazvalo žestok prosvjed od strane Livaje koji je na kraju zaradio žuti karton. A Bebek hlađenje.

- Saplitanje nije namjerno ni velikog intenziteta, ali upravo je kriterij izgledne situacije onaj zbog kojeg je to bilo za kazneni udarac. Igrač Lokomotive narušio je protivniku koordinaciju i pokret - kazao je Mario Strahonja u emisiji Stadion. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling