Sport

Komentari 50

Caktašu ostavili poruku: 'Biraš, Drava ili Jadro?' Korona virus odgodio je potpis za Osječane

Caktašu ostavili poruku: 'Biraš, Drava ili Jadro?' Korona virus odgodio je potpis za Osječane

Navijači "bijelo-plavih" morat će se strpjeti još koji dan da bi dočekali potpis bivše ikone Hajdukovih navijača. Bjelica ga je čekao na pripremama u Poreču

Mijo, ti biraš, Drava ili Jadro, poruka koju je nepoznati počinitelj ostavio na kući Mije Caktaša (29) u izgradnji u okolici Splita.

Bivši kapetan Hajduka ovih dana pregovara o posljednjim detaljima prelaska u Osijek nakon kratke epizode u Damacu iz Saudijske Arabije.

Veznjak je već trebao odraditi liječnički pregled u Puli pa produžiti na pripreme s novom momčadi u Poreč, ali završio je u izolaciji pa će "bijeli dim" iz Gradskog vrta ipak još malo pričekati. Liječnički će, ne dođe li do dramatičnog preokreta, odraditi po povratku momčadi u Osijek.

POGLEDAJTE VIDEO: Caktaš obradovao baku Mariju

Nenad Bjelica želio je Caktaša još prošlo ljeto, ali nije mogao konkurirati puno bogatijim Saudijcima koji će Caktašu isplatiti preostale stavke ugovora koji je vrijedio do 2023.

Mijo je u 185 utakmica u HNL-u zabio 81 gol i nema sumnje kako će biti veliko pojačanje "bijelo-plavima" u borbi za naslov prvaka.

Osječani u četvrtak igraju posljednju pripremnu utakmicu protiv mađarskog Haladasa, a u prvom kolu nastavka HNL-a 29. siječnja dočekuju Slaven Belupo. Caktaš bi protiv bivšeg kluba mogao zaigrati 2. travnja, kad 'bili' stižu u Gradski vrt.

Najčitaniji članci