Obavijesti

Sport

Komentari 0

Otac i sin u paru osvojili Umag, zaigrao i gost iz Hong Konga

Otac i sin u paru osvojili Umag, zaigrao i gost iz Hong Konga
7

Pobjednik u kategoriji pro single bio je Dario Večerić, u singleu Tomislav Čolak, među parovima Filip Lažnjak i Mihovil Prgomet, dok su među pro parovima najbolji bili Matej i Lav Božičević

VIDEO

Paralelno s jednim od najboljih izdanja ATP turnira u povijesti Croatia Opena, i ove su se godine u Umagu natjecali tenisači rekreativci u sklopu Stars Open Toura.

Pokretanje videa...

Stars Open Tour Umag 01:19

Gotovo 150 igrača borilo se za pehare u četiri kategorije, a među njima su ovaj put bili i natjecatelji iz Slovenije, Italije, BiH, te Richard Poon iz Hong Konga! Također, ravnopravno s muškarcima nadmetale su se, u konkurenciji parova, dvije dame Iva Buljan i Adrijana Nedić.

- Umag ima posebnu vibru i energiju, bilo je to četiri dana odličnog tenisa, zabave, druženja... i vrijeme nas je poslužilo - rekao je suorganizator Goran Lukačević.

ATP UMAG

Pobjednik u kategoriji pro single bio je Dario Večerić, ukupni pobjednik lanjske turneje. U single konkurenciji najbolji je bio Tomislav Čolak, među parovima Filip Lažnjak i Mihovil Prgomet, kojima je to prvi osvojeni turnir, a u polufinalu su pobijedili prve nositelje Luku Mandića i Zlatka Kajtaza.

Dok su među pro parovima najbolji bili otac i sin Matej i Lav Božičević.

Na turniru su bili i Pedro Soltz, šahovski velemajstor Alojzije Janković, najbolji tenisač među odvjetnicima Mate Matić, a rekreativce je na turnir pozvao i Goran Ivanišević, i sam sudionik Stars Open Toura prošle godine u Zagrebu. 

- Najviše veseli činjenica da smo stvorili jednu inkluzivnu zajednicu odličnih ljudi i tenisača. Kod nas nije bitno koje si nacionalnosti, spola, zanimanja... Jedino što naši sudionici trebaju imati jest ljubav prema tenisu i pozitivan duh! - naglasila je Marija Vujević iz organizacijskog tima.

ATP UMAG

- Naravno da ništa ne bi bilo izvedivo bez naših sponzora pa zahvaljujemo Aloniji usluge, gospođi Arlen, Svenu Jurmiću, voditelju Ray cluba Filipu, Sport Visionu na poklon bonovima, INA Mazivima na poklon paketu auto kozmetike, Mercedesu, Jani na vodi za igrače, Braun Formanu, Badelu, Digital produktu, poliklinici Duduković i Kisić, Savršen domu, Quovadisu, poliklinici Kustec na ručnicima, tenis.plus aplikaciji koja nam olakšava vođenje turnira, Headu, Julius Meinlu, grill club Rayu, 24 sata, Letak Mediji, tehničarima na terenima i Stars timu Mariji, Vladi, Tinu, Dampi, Bruni i Lauri - zaključio je Lukačević.

Sljedeći turnir je u Novalji od 25. do 27. kolovoza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!