Obavijesti

Sport

Komentari 74

Otac otkrio: Ivan ima ponude Barce, Reala i Atletico Madrida

Otac otkrio: Ivan ima ponude Barce, Reala i Atletico Madrida
4

SINE, ODI U BARCU Koga bih ja izabrao? A čujte, Barcelona je ipak Barcelona, rekao je tata Luka Rakitić o izboru novoga kluba njegovog sina Ivana Rakitića...

VIDEO

Dok se Ivan Rakitić pripremao za ogled s Malijem, u njegovim Sikirevcima tata Luka je feštao. I usput otkrio da njegov sin ima tri sasvim konkretne ponude iz tri najbolje španjolske momčadi - Real Madrida, Barcelone i Atletico Madrida.

- Da, moj sin Dejan, Ivanov brat i menadžer, ima na stolu te tri ponude. No o Ivanovoj budućnosti odlučit ćemo nakon Svjetskog prvenstva jer tek tad počinje prava ‘tržnica’ - rekao je Luka Rakitić.

Kad je ponuda ovako bogata, gotovo je nemoguće pogriješiti. Iako tata ima svog favorita.

- Kamo bih ja želio da ode? Hm... Čujte, Barcelona je ipak Barcelona - kaže Ivanov otac.

Naš reprezentativac ni u kojem slučaju ne želi u startu odbaciti ni mogućnost da ostane u Sevilli. U Andaluziji uživa, igra najbolji nogomet u karijeri, iz toga grada je i supruga Raquel... A ni financijski u slučaju ostanka ne bi prošao ništa lošije.

- Uvjeti koje nude Real, Barca i Atletico nisu mnogo drukčiji od onih koje ima u Sevilli. A ne treba zaboraviti da je Ivan ondje ‘bog’ - istaknuo je Luka Rakitić.

Supruga Kata ostala je u Münchenu, pa se Luka na fešti u Sikirevcima družio s bratom Jakovom. Od sedmorice braće on je jedini ostao živjeti u Sikirevcima, no svi su Rakitićevi vezani uz to slavonsko mjesto.

- Više ni ne brojim koliko sam Ivanovih dresova podijelio u Sikirevcima. Valjda svaki mještanin ima njegov dres. Evo, i sad sam NK Sikirevcima donio dvije garniture dresova - kaže Luka, koji je iz Sikirevaca s još nekoliko stotina ljudi malo nakon podneva krenuo u Osijek na utakmicu protiv Malija.

Nitko na put nije otišao gladan, na fešti u Sikirevcima bilo je slavonskih delicija i roštilja, u podlozi su se “vrtjele” domoljubne i navijačke pjesme, sve s nadom da će nakon utakmice i Ivan navratiti u selo.

- Znate što, Hrvatska će ‘otpiliti’ Brazil kao od šale - optimističan je Luka 11 dana prije ogleda s “cariocama”.

Naravno da taj susret neće proći bez njega.

- Bit ću na tribinama, idem gledati utakmicu protiv Brazila - rekao je Ivanov otac i dodao:

- Supruga? Ona će gledati finale, što znači da ćemo biti tamo - našalio se Ivanov otac i poveo navijačku kolonu prema Osijeku.

Rival s Lukom?

U sustavu Carla Ancelottija ima mjesta za dva kreativca, a to znači da će Rakitić morati iz postave izbaciti Di Mariju ili - Luku Modrića.

Nasljednik Xavija

Fabregas je na izlaznim vratima, Xaviju su već 34 godine i Rakitić bi mogao preuzeti njegovo mjesto u vezi Busqutes - Iniesta - Rakitić.

Diego voli takve

Igrač Rakitićevih karakteristika bio bi idealan za stil Diega Simeonea. Igra u oba pravca, agresivan je..., a i Koke je na odlasku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...