Obavijesti

Sport

Komentari 23

Otišao zbog samoće: 'Nije se bezveze odrekao toliko novca'

IZOLACIJA I NEMOĆ Za razliku od Splita, u Cedeviti nije imao veterane kluba s kojima bi se družio. Nije mogao ni doprijeti do igrača, a gazda je stalno na putu...

VIDEO

Još u šoku zbog iznenadnog odlaska Božidara Maljkovića s klupe, košarkaši Cedevite otputovali su u Milano, gdje večeras (20.45 sati) igraju ključnu utakmicu za plasman u Top 16 Eurolige.

O razlozima Božina odlaska još se može samo nagađati.

- Pretpostavljam da ima velik razlog, sigurno se nije bezveze odrekao tolikog novca - prokomentirao je Dino Rađa, njegov bivši igrač iz Jugoplastike, na koju se Maljković tako rado uvijek vraćao.

U Splitu je imao mnogobrojne bivše igrače, s kojima je uvijek “visio” u klubu. Tako je bilo i u većini klubova koje je vodio. Sportskom direktoru Mateju Mamiću požalio se da se osjeća izolirano. Vjerojatno jer nije imao takvo društvo, a i teško mu je bilo doći do gazde kluba Emila Tedeschija, koji je često na poslovnim putovanjima.

Osim toga, nije mogao igrače natjerati na veći angažman u utakmicama ABA lige, u kojima se Cedevita muči. Na poluvremenu utakmice sa Szolnokijem rekao im je da u slučaju poraza odlazi. Cedevita je dobila tu utakmicu, ali Božo je ipak otišao.

U Milanu i u Beogradu protiv Partizana momčad će voditi dosadašnji pomoćnik Jakša Vulić, koji je već više puta vodio Cedevitu, no u klubu hitno traže neko dugotrajno rješenje.

- Ljetos sam od Maljkovića izgubio bitku za trenera Cedevite, ali svakako sam zainteresiran. Momčad je korektna i kvalitetna. No kontakta još nije bilo - rekao je Aco Petrović, najizgledniji kandidat.

Neven Spahija dao je naslutiti da ga ovaj posao ne zanima, ali u kombinacijama je sjajni srpski stručnjak Aleksandar Džikić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju