Obavijesti

Sport

Komentari 135

Otkupili su prava: Liga prvaka do 2015. godine na MAXtv-u!

Otkupili su prava: Liga prvaka do 2015. godine na MAXtv-u!
1

MAXtv u kolovozu kreće s ekskluzivnim prijenosima susreta Lige prvaka. Otkupili su tri sezone (12/13, 13./14. te 14/15). Emitirat će najmanje tri utakmice po večeri...

VIDEO

Utakmice Lige prvaka od kolovoza ove godine emitirat će se na MAXtv-u. Liga prvaka tako seli na Arenasport sve do 2015. godine. U sljedeće tri sezone najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja (2012/2013, 2013./2014. i 2014/2015.), MAXtv će emitirati najmanje tri utakmice po večeri, a korisnici će ih moći pratiti na Arenasport kanalima.

Arenasport će prenositi najatraktivnije utakmice Lige prvaka utorkom te "drugi izbor" utakmica Lige prvaka srijedom. Utakmicu koja ima status najatraktivnije prenosit će se u Osnovnom programskom paketu, a ostale utakmice bit će dostupne korisnicima Sportskog paketa.

HTV ili Nova TV ostaju bez Lige prvaka

 Za najatraktivniju utakmicu srijedom bore se HTV, Nova TV i Sportklub. Ponude su već poslane u Nyon i čeka se odluka Uefe o tome tko će dobiti prava prijenosa srijedom.

Nakon HNL-a, kupili prava i za Ligu prvaka

- Liga prvaka je jedno od najprestižnijih sportskih natjecanja na kojem nastupaju najbolje momčadi europskih nogometnih liga i iznimno mi je drago što smo, nakon omogućavanja ekskluzivnih prijenosa utakmica MAXtv Prve lige, u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi i ovakav elitni, europski nogometni sadržaj. Utakmice Lige prvaka izvrsno se uklapaju u našu strategiju pružanja vrhunskog sportskog sadržaja na MAXtv-u te dodatno obogaćuju našu ponudu - izjavio je Nikola Francetić, Operativni direktor Sektora za razvoj i upravljanje sadržaja, prenosi tportal.

Liga prvaka na MAXtv-u:

  • 128 utakmica po sezoni u SD i HD rezoluciji

  • Izravan prijenos najmanje tri utakmice po večeri 

  • Najatraktivnije utakmice utorkom i drugi izbor utakmica utorkom i srijedom 

  • Sažeci utakmica na tportalu - Tribina.hr.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...