Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Otpisani' Tomislav Bušić spašava Hajduk u Osijeku

'Otpisani' Tomislav Bušić spašava Hajduk u Osijeku
1

Hajduk u nedjelju u 16.30 sati gostuje u Osijeku. U Gradskom vrtu neće moći računati na Gabrića i Ibričića, pa će u sastav upasti Tomislav Bušić

VIDEO

Ante Miše će u bitku za ostanak na vrhu prvenstvene ljestvice u Osijeku krenuti bez dvojice ponajboljih igrača, kartoniranog Gabrića i ozlijeđenog Ibričića.
- Za nas je veliki problem što ne mogu računati na njih dvojicu, pogotovo na Ibričića koji je uz Pandžu bio jedan od najboljih pojedinaca u pobjedama BiH nad Belgijom – rekao je Miše.
I dok će Gabrićevo mjesto očekivano zauzeti M. Buljat, Miše je potpuno neočekivano umjesto Ibričića od prve minute u Osijeku najavio Bušića, koji je u zimskoj stanci bio "otpisan", nije sa momčadi ni putovao na pripreme u Tursku, a sad se od njega očekuje da golovima pomogne u borbi za naslov. 
- Ovo je najboljih 11 igrača koje trenutno imam – slegnuo je ramenima Miše i izdiktirao početnih 11 za Osijek, Subašić – J. Buljat, Vejić, Pandža, Šerić – M. Buljat, Skoko, Andrić, Strinić, Kalinić i Bušić.
Na klupi će tako ostati i odavno najavljivani Tičinović, i Oremuš koji je dao dva gola za U-20 i Tomasov..., a Mladena Bartolovića Miše niti ne vodi na put.
- Oremuš je potrošen, umoran od reprezentacije i on će biti joker s klupe, kao i Tomasov koji je odigrao pet utakmica u nizu. Strinić mi taktički više odgovara – pojasnio je trener Hajduka.
Unatoč naoko nešto zatvorenoj formaciji Miše najavljuje pohod na sva tri boda.
- Iskreno, bio bih razočaran neodlučenim rezultatom u Gradskom vrtu – hrabro je izjavio, premda je o momčadi Osijeka govorio biranim riječima.
- Oni će biti maksimalno borbeni i napaljeni, igrati će pred rekordnim brojem gledatelja ove sezone i sigurno da će dati svoj maksimum i pokušati nas pobijediti. No ja sam uvjeren da im to neće poći za rukom.
I Hajduk protiv Cvrka
Hajduk je stao u obranu navijača u "ratu protiv Cvrka". Stav Hajduka je da su optužbe upućene Torcidi od strane prvog "policajca" HNS-a Zorana Cvrka neutemeljene.
Prisjetimo se da je Hajduk nakon zadnjeg derbija od HNS-a tražio izuzeće g. Zorana Cvrka zbog tendencioznog i paušalnog izvješća, no odgovor još uvijek nismo dobili. Što se tiče bakljade u Andori mi ne želimo biti ničiji odvjetnici, pa ni Torcidini, ali ćemo stati u obranu naših pravih navijača. Zoran Crvk potiče huliganizam, a mi huliganizam i huligane najoštrije osuđujemo. Cvrk nije nepobitno utvrdio tko je bacao baklje jer nije legitimirao navijače, a optužio je Torcidu, što smatramo nekorektnim i krajnje opasnim – zaključio je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom