Obavijesti

Sport

Komentari 0

Otrčite tri kruga oko jezera i dobit ćete 10 metara popusta

Otrčite tri kruga oko jezera i dobit ćete 10 metara popusta
6

U Svetoj Nedelji 2.rujna održat će se druga utrka '9zarez99' tijekom koje će sportaši morati otrčati tri kruga oko jezera Orešje. Trkači će u njoj prijeći 9990 metara

VIDEO

Tko je barem jednom otrčao “desetku”, zna da je najteže onih zadnjih 10 metara pred ulazom u cilj. Znoj se cijedi s cijelog tijela, noge više ne slušaju, a u glavi sve odzvanja. Znaju to i svetonedeljski trkači pa su zato na svoju utrku odlučili dati popust, i to ne bilo kakav - popust na tih zadnjih, groznih 10 metara trke.

U organizaciji Udruge 3D tako će se 2. rujna ove godine na jezeru Orešje u Svetoj Nedelji održati utrka simboličnog naziva “9zarez99”. 

Osim što se kilometraža spušta malo ispod uvijek atraktivne desetke, atraktivan je i ambijent šljunčane staze oko jezera, gdje će se trka održati.

- Svi ljubitelji trčanja, rekreacije, svježeg zraka i prekrasnog krajolika, dobrodošli su na utrku sa popustom. 9zarez99 je jedina utrka sa popustom u Lijepoj našoj. Svega desetak kilometara od Zagreba, nalazi se grad Sveta Nedelja, koju krase nekoliko prekrasnih jezera. Na jednom od njih, jezeru Orešje, organizira se druga po redu utrka specifičnih karakteristika i još inovativnijih medalja - istakli su u Udruzi 3D.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Start je u 10 sati, a natjecatelji mogu birati hoće li otrčati jedan krug oko jezera u duljini od 3,33 kilometara ili punu trku od 9,99 kilometara, odnosno, tri kruga oko Orešja. 

Svu zainteresirani prijaviti se mogu klikom na LINK.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića