Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Otrčite tri kruga oko jezera i dobit ćete 10 metara popusta

U Svetoj Nedelji 2.rujna održat će se druga utrka '9zarez99' tijekom koje će sportaši morati otrčati tri kruga oko jezera Orešje. Trkači će u njoj prijeći 9990 metara

Foto: Dinko Bazulic
0 komentara

Tko je barem jednom otrčao “desetku”, zna da je najteže onih zadnjih 10 metara pred ulazom u cilj. Znoj se cijedi s cijelog tijela, noge više ne slušaju, a u glavi sve odzvanja. Znaju to i svetonedeljski trkači pa su zato na svoju utrku odlučili dati popust, i to ne bilo kakav - popust na tih zadnjih, groznih 10 metara trke.

U organizaciji Udruge 3D tako će se 2. rujna ove godine na jezeru Orešje u Svetoj Nedelji održati utrka simboličnog naziva “9zarez99”. 

Osim što se kilometraža spušta malo ispod uvijek atraktivne desetke, atraktivan je i ambijent šljunčane staze oko jezera, gdje će se trka održati.

- Svi ljubitelji trčanja, rekreacije, svježeg zraka i prekrasnog krajolika, dobrodošli su na utrku sa popustom. 9zarez99 je jedina utrka sa popustom u Lijepoj našoj. Svega desetak kilometara od Zagreba, nalazi se grad Sveta Nedelja, koju krase nekoliko prekrasnih jezera. Na jednom od njih, jezeru Orešje, organizira se druga po redu utrka specifičnih karakteristika i još inovativnijih medalja - istakli su u Udruzi 3D.

Foto: Dinko Bazulic

Start je u 10 sati, a natjecatelji mogu birati hoće li otrčati jedan krug oko jezera u duljini od 3,33 kilometara ili punu trku od 9,99 kilometara, odnosno, tri kruga oko Orešja. 

Svu zainteresirani prijaviti se mogu klikom na LINK.  

Naši partneri pišu
Message