Obavijesti

Sport

Komentari 23

Ova šestorka je Nagelsmanna otjerala iz Bayerna, a krticu nikako nije mogao razotkriti

Ova šestorka je Nagelsmanna otjerala iz Bayerna, a krticu nikako nije mogao razotkriti

Bavarska je momčad trenutačno drugoplasirana u Bundesligi. Ima bod (52) manje od vodeće Borussije (53), s kojom je čeka utakmica u idućem kolu. Ali bez Nagelsmanna, uz kojeg su stali Müller, Goretzka i Kimmich

VIDEO

Iako je momčad preuzeo Thomas Tuchel (49), situacija u minhenskom Bayernu se ne smiruje. I dalje se vuku repovi nakon otkaza Julianu Nagelsmannu (35), a njemački mediji otkrili su nove stvari u toj trakavici. Puno se spominjala atmosfera u svlačionici te neka 'krtica', koja je otkrivala novinarima informacije, zbog čega je trener i kažnjavao momčad, a nikako ju nije mogao otkriti.

Bayern smijenio Nagelsmanna pa imenovao Tuchela: Igrali smo loše, morali smo djelovati
Bayern smijenio Nagelsmanna pa imenovao Tuchela: Igrali smo loše, morali smo djelovati

Razlog tome je, barem kako tvrdi njemački Bild, bio što je krtica bio upravo - Nagelsmann! Kako i zašto, teško je utvrditi, ali njemački je strateg navodno sumnjao da je za sve kriv ozlijeđeni golman Manuel Neuer (37) koji je sa drugim golmanom Svenom Ulreichom (34) bio razočaran nakon što je klub otpustio trenera golmana Tonija Tapalovića. Neuer je ozlijeđen, a Ulreich je opet završio kao drugi golman pa je i to mogući razlog njegovog bijesa, ali i razlog treneru da može sumnjati kako se tu krije 'krtica'.

Svađa u Bayernu zbog otkaza Hrvatu

Ako je to istina, pitanje je koji je motiv Nagelsmanna bio da odaje 'tajne' novinarima. Ili su to pak bili spinovi kojima je htio napraviti pomutnju kod protivnika i neki šok u svlačionici.

Joao Cancelo (28) nije imao dobar odnos s trenerom jer nije igrao koliko je mislio da treba, ali on se tek pred kraj kao sedmi pridružio 'anti Nagelsmann' pokretu. Osim spomenutih golmana, protiv njemačkog su stratega bili još Serge Gnabry (27), Leroy Sane (27), Jamal Musiala (20) i Sadio Mane (30). 

Odmah ih čeka utakmica s Borussijom

Pisalo se kako je Nagelsmann dobio otkaz zbog trenutačno drugog mjesta u Bundesligi i loše forme, ali imao je vremena i pozadinu za ostanak na klupi. No, to su očito bili neki dublji problemi. Bili su tu i oni koji su stali uz trenera kako se sezona ne bi pretvorila u totalni fijasko, a to su Joshua Kimmich (28), Leon Goretzka (28) i senator momčadi Thomas Müller (33).

Champions League - Bayern Munich Training

Pred Bavarcima je sad veliki izazov jer u prvenstvu imaju bod (52) manje od Borussije (53) devet kola prije kraja prvenstva, a novi trener ima priliku sve ispraviti već u subotu, 1. travnja, kad ih očekuje veliki derbi na domaćem terenu upravo protiv momčadi iz Dortmunda. Što se tiče Lige prvaka, u četvrtfinalu imaju težak zadatak protiv Manchester Cityja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu