Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

'Ovakva sam se rodila i neću se skrivati. Bit ću snažna i lijepa'

Jedna od najpopularnijih borkinja u UFC-u sve je rjeđe u oktogonu. Paige VanZant sve je više na naslovnicama časopisa u izazovnim izdanjima, ali kako sama kaže, vratit će se borbama

Foto: PA/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
7 komentara

Čitavo vrijeme guram te prilike u stranu. Ali mogu sakriti tek mali dio svoje ženstvenosti. Odbijam te ponude jer me ljudi žele vidjeti kao profesionalnu borkinju. Toga je dosta, izjavila je jedna od najljepših borkinja u UFC-u Paige VanZant.

Nedavno se fotografirala za Sports Illustrated i pokazala svoje atribute koji joj ne pomažu u oktogonu. Neki su kritizirali njezino 'svlačenje', dok su mnogi pohvalili njezine fotografije.

Otkad nije u oktogonu sudjelovala je i u američkom izdanju 'Plesa sa zvijezdama', napisala je autobiografiju i za UFC radila kao sukomentatorica. 

- Moji iskreni fanovi će me voljeti i podržavati jer me oni vole kao osobu. Mislim da u ovom trenutku više nitko ne bi trebao sumnjati u moju borilačku karijeri. Slomila sam ruku dva puta boreći se. Možda ne izgledam kao profesionalna borkinja, ali gledajte…ja sam ovakva rođena! Zovite moju majku i mog oca - poručila je popularna borkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow. #ufc #espn

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

U školi su je silovali

VanZant je prošla traumatično iskustvo u srednjoj školi. Nekoliko vršnjaka drogirali su je i nakon toga silovali. 

- Napili su me, pokušala sam se obraniti, ali kao da sam bila zacementirana za tlo. Bila sam svjesna, ali tijelo mi je bilo mrtvo. Znala sam što se događa, ali ništa nisam mogla učiniti, nisam im se mogla oduprijeti, rekla je Paige VanZant.

Nakon silovanja, Paige je morala prolaziti psihičko zlostavljanje jer se školom proširila priča kako je pristala na odnos s nekoliko vršnjaka. Kako to obično biva, silovatelji su postali junaci, a Paige - laka cura.

Rođena kao Paige Sletten, zbog psihičkog zlostavljanja i dobacivanja Slutton (slut, eng.- drolja), promijenila je prezime u VanZant. U knjizi je otkrila kako je pila enormne količine pilula dok se ne bi onesvijestila te da joj nije bilo do života.

- Znala sam pred kućom pronaći kondome obješene za drvo, kao božićni ukrasi... To zlostavljanje bilo mi je najgore što postoji i to je jedan od razloga zašto sam se odlučila za knjigu - rekla je američka borkinja.

No, nakon svega se vratila jača i krenula s pobjedama u oktogonu, ali i s životnim pobjedama izvan njega. U siječnju je svladala Rachel Ostovich, a nakon toga je i svojim slikama izazvala pozornost javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait to represent this flag again in the octagon!!!! Can’t wait to fight again!!!

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready for a show 💋 @kinkybootsbway

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

Naši partneri pišu
Message