Obavijesti

Sport

Komentari 50

'Ovi su dečki za mene najbolji na svijetu. Optimist sam, mogu se opet vratiti kao naši heroji'

'Ovi su dečki za mene najbolji na svijetu. Optimist sam, mogu se opet vratiti kao naši heroji'

Rekao više da je to možda način da Lino pokuša trgnuti ekipu. On je stari mačak i možda je samo htio ići u tom smjeru, rekao je Krešo Ivanković, nekadašnji hrvatski reprezentativac i trener Dubrave na temu Červarove ostavke

VIDEO

Još jedna utakmica koju smo loše otvorili, nismo mogli naći pravi ritam. Argentina nas je iznenadila konstantno rotirajući agresivnu i duboku obranu, na koju se Mamić i Šebetić nisu snašli. Pokazalo se još jednom da pobjeđuje ekipa koja na kraju ima više isključenja, pokušao je razloge bolnog poraza od Argentine naći Krešo Ivanković, nekad hrvatski reprezentativac, danas trener Dubrave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Reakcije nakon debakla protiv Argentine 04:30

- Stari je mačak Cadenas to dobro posložio. Mi smo pokušali i s 5-1 mijenjajući Mandića za Štrleka, Martinovića za Šebetića. Uspjeli smo se konsolidirati s Karačićem koji je imao nekoliko sjajnih asistencija. On i Čupko, zajedno s Marićem, držali su nas u prvom poluvremenu, ali Argentinci su bili bolja momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Teško nam je priznati to, ali... Kad smo poveli na početku drugog poluvremena, očekivali smo da sjeda sve na svoje mjesto.

- Ta su tri Mamićeva gola izgledala vrlo jednostavno i onda smo odjednom odustali od te igre. Počeli smo gurati na crtu, ispadale su nam lopte. Pokušali smo i 7 na 6, a samo nas je Pešić držao na životu. Međutim, ovo je turnir, postoje usponi i padovi i protiv Danske ćemo sigurno izgledati bolje.

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Argentina - Hrvatska

Dakle, optimisti ste da možemo do četvrtfinala?

- Apsolutno! Istina, ne odlučujemo sami o sebi, ali mislim da je Katar dovoljno kvalitetan da pobijedi Argentinu, a i mi da pobijedimo Dansku. Znate kako je to, kada se dogodi ovakva utakmica, dobiješ po glavi, svi te otpišu, a onda se možeš vratiti kao heroj. Uzmimo gumicu i obrišimo ovu utakmicu.

Lino je nakon SP-a izbrisao svoju poziciju, ishitreno ili trik da probudi momčad?

- Pa rekao bih više da je to možda način da pokuša trgnuti ekipu. On je stari mačak i možda je samo htio ići u tom smjeru. Možda je sve kazao vruće glave, ali on najbolje zna situaciju i ako je tako odlučio, to treba poštivati.

Kako će igrači na to reagirati?

- To su prekaljeni dečki, sigurno im je nakon utakmice bilo tisuću upitnika nad glavom, ali već u nedjelju ujutro fokus im je na Danskoj. Prošli su to puno puta i za mene su ovi dečki najbolji na svijetu, dokazivali su to zadnjih 20 godina u kontinuitetu. Ne sumnjam u njih, nijedan me poraz ne može razuvjeriti, toliko su nam ponosa i radosti donijeli, pogotovo kapetan Duvnjak kojeg ne bih ocjenjivao na temelju ove utakmice. On je naš najbolji igrač.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje