Obavijesti

Sport

Komentari 33

'Ovime sam ispravila sve loše što mi se dogodilo u životu...'

'Ovime sam ispravila sve loše što mi se dogodilo u životu...'
1

Emotivan intervju dala je Mirjana Lučić-Baroni nakon plasmana u polufinale Australian Opena. Zagrlila je jedinu igračicu koju je, do ove godine, svladala u Melbourneu i zaradila ovacije Rod Laver Arene

VIDEO

Rennae Stubbs bila je jedina tenisačica koju je Mirjana Lučić pobijedila na Australian Openu, davne 1998. u prvom kolu. Sve do ove godine i čudesne serije Makaranke koja je preko Karolíne Plíškove ušla u polufinale.

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia

Bivšoj australskoj tenisačici, danas novinarki Mikica je poletjela u zagrljaj nakon meča. Ona ju je, naime, intervjuirala na terenu nakon najveće pobjede u karijeri i drugog polufinala Grand Slama poslije Wimbledona 1999.

- Ne mogu vjerovati, ovo je ludo! Samo mogu reći da je Bog dobar. Ne mogu vjerovati da sam opet u polufinalu, u šoku sam - govorila je 34-godišnja Hrvatica nakon izbacivanja pete nositeljice.

Mikica je primjer osobe koja se ne predaje usprkos silnim životnim nedaćama. Prošla je pravu torturu u obitelji i skrivala se od oca koji ju je zlostavljao. Iako je to sve odavno iza nje, nije mogla suspregnuti suze pred gledalištem Rod Laver Arene.

- Jednog dana ispričat ću dugu priču o onome što mi se dogodilo, ali nikad nisam mogla sanjati da ću stajati ovdje - rekla je Mikica u suzama i izazvala ovacije publike.

- Znam da svakom igraču puno znači biti u polufinalu, ali ovo je jače od mene. Nikad neću zaboraviti ovaj dan i posljednjih nekoliko tjedana, toliko su mi uljepšali život i ispravili sve loše što mi se dogodilo. Činjenica što sam ostala jaka i ovoliko se borila nevjerojatna je - nastavila je Lučić-Baroni u emotivnom tonu.

Nakon što je u odlučujućem setu gubila 4-3, zatražila je medicinski time-out radi bolova u nozi. Kad se vratila, otpuhala je Plíškovu s terena osvojivši 12 od posljednjih 13 poena. Uoči servisa za meč stavila je posebnu ogrlicu koja joj je donijela sreću.

- Bilo je nemoguće servirati zbog sunca, promijenite središnji teren, haha. Bilo je teško, ni naočale ne pomažu. Ali osjećala sam se iznimno mirno, nisam se brinula. Osjećala sam izniman mir, smirenost i ulazila sam u udarce - kazala je Mikica.

Nekadašnja suparnica postavila joj je pitanje kako bi to bilo nakon toliko godina čekanja otići sve do kraja i osvojiti Grand Slam.

- Pogledaj mi noge! Što, izgledaju sjajno? Muž mi isto to misli, haha. Šalim se, bit će teško. Dat ću sve od sebe da se oporavim, smirim i dam sve od sebe u sljedećem meču - samouvjereno je zaključila hrvatska junakinja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve