Sport

Komentari 9

Ovo boli više od poraza: Igrači Dinama nakon utakmice završili u bolnici s razbijenim glavama

Ovo boli više od poraza: Igrači Dinama nakon utakmice završili u bolnici s razbijenim glavama

NK Dinamo Donja Mahala osnovan je u ljeto 1946.godine. Klub je uzeo ime Dinamo po uzoru na zagrebački klub i od svog osnutka nikada nije mijenjao ime te ga i danas s ponosom nosi, ističu iz ovog kluba

NK Dinamo Donja Mahala izgubio je na gostovanju kod Dizdaruše u blizini Brčkog u 25. kolu Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine, grupa sjever (treći rang natjecanja), no puno više od poraza bole slomljeni nosevi i pretrpljene ozljede. Kao da su bili u ratu.

Dinamo je skupo platio poraz rezultatom 3:1. Kako tvrde, “gostoprimstvo” kakvo nisu doživjeli otkako su u ovom rangu, a igraju ga od 2004. godine, rezultiralo je s tri razbijene glave i ozljedom koljena. Od toga su dva igrača završila u bolnici s razbijenom arkadom i frakturom nosa.

- Golman je završio s ogrebotinom glave nakon što je udario protivnika glavom u kopačku i usput skrivio i penal - našalili su se iz Dinama.

Iz Dinama napominju da domaćin nije dobio niti jedan žuti karton, a medicinsku pomoć u bolnici zatražili su Josip Maskaljević zbog puknute arkade i Robert Vincetić zbog slomljenog nosa.

NK Dinamo Donja Mahala osnovan je u ljeto 1946.godine. Klub je uzeo ime Dinamo po uzoru na zagrebački klub i od svog osnutka nikada nije mijenjao ime te ga i danas s ponosom nosi, ističu iz ovog kluba, a mjesto Donja Mahala kod Orašja puno je poznatije kao rodno mjesto velikana hrvatskog glumišta Ive Gregurevića, nego po nogometu.