Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
75 komentara

Ovo je govorio Zdravko Mamić: Ma tko si ti Nikola Jurčeviću?!

Dinamo ti je dao priliku da nakon što si šest mjeseci trenirao Zagreb postaneš naš trener. Jedini si trener koji za vladavine ove uprave nisi osvojio prvo mjesto s Dinamom, govorio je Mamić o Jurčeviću 2010.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
75 komentara

Taj isti Jurčević napiše mom bratu poruku: 'Sramite se, znao sam da ste takvi.' A sad kažem da je tražio novac unaprijed - rekao je tada Mamić i dodao: 'Ma tko si ti, Nikola Jurčeviću? Reci mi s kojim pokrićem razgovaraš tako s nama!' - grmio je Zdravko Mamić 2010. upitan o Nikoli Jurčeviću, od danas novom treneru Dinama.

VIDEO

Nikola Jurčević vodio je Dinamo 2004., no morao je otići s klupe nakon drugog mjesta u prvenstvu i osvojenog Kupa. Mamić baš i nije bio zadovoljan tim trenerskim učinkom.

- Dinamo ti je dao priliku da nakon što si šest mjeseci trenirao Zagreb postaneš naš trener. Jedini si trener koji za vladavine ove uprave nisi osvojio prvo mjesto s Dinamom. Otišao si u Slaven Belupo, smijenjen si nakon dva mjeseca. Otišao si u Red Bull Salzburg, smijenjen si nakon mjesec i pol dana. Lobističkom snagom Zdravka Mamića i danas si u Hrvatskom nogometnom savezu i hrvatskoj reprezentaciji - riječi su Mamića na istoj press konferenciji.

SLUŽBENO Nikola Jurčević trener Dinama! Vratio se kući nakon 14 godina

Danas je Jurčević ponovno trener Dinama nakon ostavke Marija Cvitanovića, a Zdravko Mamić je u funkciji savjetnika.
 

Naši partneri pišu
Message