Obavijesti

Sport

Komentari 19

Ovo je zastrašujuće! Protivnici je promijenila osobni opis...

Ovo je zastrašujuće! Protivnici je promijenila osobni opis...

Njemačka boksačica Cheyenne Hanson dominirala je protiv Ukrajinke Aline Zaitseve, ali tijekom meča došlo je do sudara glavama, a Njemici je glava natekla...

VIDEO

Njemačka boksačica Cheyenne Hanson pokazala nam je koliko surov i opasan po zdravlje može biti borilački sport. Nagledali smo se šljiva ispod oka, rasječenih usana i slomljenih noseva, ali ovakvo nešto...

Ona je u borbi za titulu prvakinje Njemačke pobijedila Ukrajinku Alinu Zaitsevu i osvojila pojas BDB, ali je meč završila s dvostruko većom glavom nakon što joj je lice nateklo nakon jednog udarca.

Njemačka boksačica je dominirala, ali sredinom meča se dogodio strašan trenutak. Došlo je do sudara glavama, a Hanson je izvukla deblji kraj pa joj je glava doslovno natekla. Oko joj je izgledalo kao da ju je izbo roj osa.

Prvo joj je nateklo oko pa joj se počela deformirati cijela glava, a sudac nije imao izbora već je morao prekinuti borbu. Iako je završila meč s puno težim posljedicama nego njezina protivnica, Njemica je na kraju osvojila pojas! Po boksačkim pravilima, nakon svakog sudara glavama koji dovede do ozbiljnijih posljedica, suci moraju prekinuti meč, a pobjeda ide onome borcu koji je kod sudaca do tog trenutka imao veći broj bodova. U ovome slučaju je Hanson bolje stajala pa je unatoč deformaciji lica proslavila pobjedu.

Njemica je na Instagramu objavila kako je izgledala prije borbe, a kako poslije. Fotografija je zgrozila sve i pokazala koliko može biti surov borilački sport. 

No nije ona jedina doživjela ovakvo nešto. Prije godinu dana bivša UFC prvakinja Joanna Jedrzejczyk izgubila je u borbi za pojas od Kineskinje Weili Zhang, a Poljakinji je izrastao toliki hematom na čelu da joj je promijenio osobni opis.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti