Obavijesti

Sport

Komentari 45

Čudesan gol petom Immobilea, Inter i Napoli uspavali Meazzu

Čudesan gol petom Immobilea, Inter i Napoli uspavali Meazzu
1

Danas je odigrano prvo kolo talijanskog prvenstva nakon tragične smrti Fiorentininog Astorija. Kolo su obilježili Laziov Immobile, Juveov Dybala, ali i tri promašena penala

VIDEO

Kolo nabijeno emocijama se igra u Serie A, prvo nakon tragične smrti Fiorentininog Davidea Astorija. Naravno, najemotivnije je bilo u Firenzi gdje je njegova Fiorentina dobila Benevento 1:0, ali i na drugim je stadionima odana počast preminulom nogometašu.

Sve to skupa očito je utjecalo i na koncentraciju igrača jer u popodnevnim utakmicama promašena su čak tri penala što se ne viđa baš svaki dan! Juventus je slavio kod kuće nad Udineseom 2-0 na Dybalin pogon. Zabio je omaleni Argentinac oba gola torinske ekipe, a posebno lijep je bio prvi koji je zabio iz slobodnog udarca prekrasnim šutom u desne rašlje.  U toj utakmici su gledatelji vidjeli jedan od tri promašena penala, a neprecizan je bio Higuain.

U nastavku utakmice upravo umjesto njega ušao je u 73. minuti oporavljeni Mario Mandžukić. Nešto ranije Udinese je uveo Andriju Balića (70. minuta) dok je Stipe Perica kod zebri na travnjaku bio od 61. minute.

Promašene penale gledatelji su još vidjeli u Crotoneu gdje je domaći sastav svladao Sampdoriju 4:1 i taj promašeni udarac s bijele točke nije ih skupo stajao. Kod gostiju Strinić nije ulazio u igru. Sassuolu je s druge strane promašaj Politana izbio dva boda iz džepa jer se dogodio kod 1:1, a taj rezultat više se nije mijenjao do kraja. Šimić za goste nije ulazio u igru.

Vargić je s klupe odgledao remi 2:2 Lazija kod Cagliarija, gol za izjednačenje Lazio je zabio u 95. minuti, kada Ciro Immobile pokazuje magiju i sjajnim golom petom postavlja konačan rezultat. Atalanta je slavila kod Bologne 1:0.

Milan je u terminu od 18 sati golom Andrea Silve, njegovim prvijencem u Serie A, pobijedio Genou. Portugalac je zabio u 94. minuti za 1-0. Nikola Kalinić igrao je do 60. minute kada ga je zamijenio upravo Andre Silva.

A onda je na red došao i derbi kola između Intera i Napolija. Znalo se da će utakmici biti tvrda, ali malo tko se mogao nadati da će završiti 0-0. Bila je to blijeda predstava i s jedne i s druge strane, pogotovo od strane Napolija, koji ovakvom igrom nije dorastao tituli Serie A.

Ivan Perišić igrao je do 86. minute, a Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret.

Juventus je vodeći sa 71 bodom, Napoli ima jedan manje, a treća je Roma s 56. Lazio ima 53, Inter 52, a šesti je Milan s 47 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu