Obavijesti

Sport

Komentari 94

Ozljeda ramena: Novak gubio pa je predao Murrayu finale

Ozljeda ramena: Novak gubio pa je predao Murrayu finale
4

Od samog početka finalnog dvoboja bilo je jasno da svjetski broj 1, Đoković, ne igra na svojoj prepoznatljivoj razini. U prilog tome govori čak 28 neprisiljenih pogrešaka

VIDEO

Britanac Andy Murray pobjednik je ATP turnira iz Masters Serije 1000 u Cincinnatiju nakon što mu je pri vodstvu 6-4, 3-0 Novak Đoković predao susret...

Od samog početka finalnog dvoboja bilo je jasno da svjetski broj 1, Srbin Novak Đoković ne igra na svojoj prepoznatljivoj razini. U prilog tome govori čak 28 neprisiljenih pogrešaka, te dosta slabiji prvi servis.

Britanac je pak djelovao jako dobro realiziravši 2 od 4 prilike za obrat u 1. setu, dok je Đoković uspio jednom oduzeti servis Murrayu u toj dionici igre. Na kraju prvog seta Đoković je zatražio pomoć fizioterapeuta zbog problema s desnim ramenom, ali je nastavio ogled.

No, već na startu drugog seta dvostruki obrat i vodstvo od 3-0 za Murraya primorali su Đokovića da prizna poraz i ostane bez šestog naslova na turnirima iz Masters serije zaredom doživivši tek drugi poraz u 59 mečeva ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije tri godine u finalu ovog turnira također su igrali Đoković i Murray i također je slavio Britanac kojem je ovo četvrta pobjeda iz 10 dvoboja sa srpskim tenisačem.

Đoković: Bit ću spreman za US Open

- Mogao sam odigrati još par izmjena i što onda. Bio sam u stanju u kakvom je bilo nemoguće očekivati da bi svladao igrača poput Murraya. Strašno sam iscrpljen zbog stalnog igranja, Montreal prošli tjedan i sada Cincinatti su me umorili, ali to nije razlog odustajanja već isključivo bol u desnom ramenu, pa ja više uopće nisam mogao servirati. Ima dosta vremena i uvjeren sam da ću biti potpuno spreman za početak US Opena – izjavio je Đoković nakon meča.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića