Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Ozljede, virusi, stative... Šteta, baš smo bili Rijeka kakvu želim'

'Ozljede, virusi, stative... Šteta, baš smo bili Rijeka kakvu želim'

Osjećao sam se fantastično, zabio gol, pokušavao im zabiti i iz kornera. Vodili smo stvarali šanse i onda je došao taj udarac u rebra, šteta, pričao je 'pokisli' Robert Murić koji se 'igrao s Talijanima'

VIDEO

Na press-konferenciju su došli k'o da su popili 5-6 komada, a ne držali Napoli na konopcima cijelo prvo poluvrijeme i držali utakmicu u neizvjesnosti do 90.

Dan prije Simon Rožman je rekao 'Mrzim kad me tapšu po ramenima nakon poraza'. Dogodio mu se poraz i stvarno je izgledao kao mrgud. I on i Robert Murić.

Pogledajte video: Gattuso, drugi put na Kvarneru

Pokretanje videa...

Gattuso na Rujevici 01:24

- Čestitke Napoliju i: mojim igračima. Odigrali su onako kako sam tražio, bili su na svom maksimumu. Šteta zbog promašenih šansi i zbog toga što smo prelako primili golove. No... Pokazali su kvalitetu i karakter. Rezultat nije dobar, ali nemam im što prigovoriti - počeo je Rožman.

- Formacija 3-4-2-1 je ispala opcija zbog manjka veznjaka, ali mogla bi poslužiti u budućnosti jer stvarno smo izgledali dobro. Znamo svi koja je dimenzija Napoli, a mi smo najmlađa momčad Europske lige no ne volimo poraze pa makar i od takvih momčadi.

- Tko zna kako bi bilo da smo imali publiku koja bi nas nosila. Pa ozljede, virus, propuštene šanse... Šteta. Nedjelja i Lokomotiva na Rujevici? Ne znam, vidjet ćemo. Još ne znam ni koje ću igrače imati na raspolaganju! - rekao je Rožman koji je protiv Napolija bio bez Andrijaševića, Halilovića, Pavičića, Capana, Arsenića, Ristovskog...

Murić je Talijanima od 600 mil. eura 'radio malu djecu', ali je osjećaj Riječana opet - prazan

Čerin je zaigrao nakon deset dana izolacije, Štefulj dobio minutažu premda nije na 100%. A Murić se igrao s Talijanima. Na žalost samo 24 minute.

Na press-konferenciji je bio totalno 'pokisao'. Izgledao je kao da sam može složiti senzaciju, sam srušiti Napoli.

- Dobio sam udarac u rebra, ne djeluje ozbiljno, ali nisam mogao dalje igrati. Osjećao sam se fantastično, zabio gol, pokušavao im zabiti i iz kornera. Vodili smo, igrali fantastično... Šteta. Baš šteta - kratko je rekao razočarani majstor razorne ljevice čiji gol Meretu ostaje među onima koji će se dugo prepričavati.

On, Kulenović i Menalo djelovali su kao jako ozbiljan napadački tercet. Sad ista takva izdanja trebaju ponavljati i protiv Šibenika, Lokomotive i Belupa, a ne samo protiv Sociedada i Napolija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica