Obavijesti

Sport

Komentari 97

Pa ovoga ima samo kod nas?! Odgodili ODGOĐENU utakmicu

Pa ovoga ima samo kod nas?! Odgodili ODGOĐENU utakmicu
4

NK Klenovnik i NK Bratstvo trebali su igrati još u rujnu. Odgodili su im utakmicu zbog poplavljenog terena. Sad su im odgodili odgođenu utakmicu, opet zbog terena koji više nalikuje bazenu

VIDEO

Pa toga ima samo kod nas! Nikad nisam čuo da su negdje odgodili odgođenu utakmicu. Ma sve pliva, rekao nam je Patrick Premužić iz Klenovnika kraj Varaždina.

Klub za koji navija i koji je održiv upravo zbog njemu sličnih navijača koji sami pomažu, financijski i kako god mogu, ne zbog Šukerovog HNS-a koji za komunalije izdvaja nekih sto tisuća kuna mjesečno, trebao je odigrati posljednju ovosezonsku utakmicu u trećoj županijskoj ligi Varaždin. Sve je bilo spremno za feštu. Ali na travnjaku su mogli zaigrati jedino vaterpolisti Mladosti i Primorja.

- Pripremili smo grah, sredili sve, osigurali piće. Ma da malo počastimo sve, kad ono, utakmica odgođena. Ništa čudno da već nije odgođena, u rujnu, također zbog poplave. Ma nema šanse da bi se moglo igrati, prije vaterpolo - rekao nam je Patrick.

NK Klenovnik postoji od 1952. godine, no posljednje tri godine nije ga bilo. Ugasili su ga zbog dugova, a onda su stvar u svoje ruke uzeli 'Klensi', navijačka skupina iz ovog malog mjesta kraj Varaždina. I vratila ga u život.

Zahvaljujući skupini entuzijasta, nogomet se vratio u Klenovnik. 

- Počeli smo lobirati, lijepiti plakate... Htjeli smo vratiti naš klub, pa nisu dečki koji igraju krivi zbog dugova i blokade. Falilo nam je mjesto za druženje, ovdje svi volimo nogomet. I malo po malo, uspjeli smo. Klub je odblokiran, ovo je naša povratnička sezona i onda nam se dogodi odgoda odgođene utakmice - kaže Patrick.

Ovako je teren izgledao u rujnu.

Utakmica protiv NK Bratstva odgođena je za nedjelju. No prognoza nije bajna, najavljen je novi val padalina pa bi se lako moglo dogoditi da opet sve bude odgođeno. No, budite sigurni, ovi dečki neće odustati, pa makar se odgađalo do 2032.

Već imaju spremne planove za sljedeću sezonu kad misle izgraditi tribinu.

- Nama je na utakmici znalo biti po 300 ljudi, pa na Maksimir zna doći 500 ljudi, a pričamo o Dinamu i milijunskom gradu. Ovih 300 za nas je kao 10.000 na Maksimiru - kaže Patrick, koji na naš 'mig' da će zbog fotki koje je poslao u 24sata dobiti novčanu nagradu, kaže: 'Ma, proslijedit ću to ravno u klub, dobro će im doći'.

Postoje stvari koje su bitnije od novca, za sve ostalo tu je aktualna garnitura HNS- a...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'
ŠOK U SUSJEDSTVU

Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'

Valentina Remso, influencerica koju je na Instagramu pratilo više od 19.000 ljudi, strastvena vozačica auto-utrka, poginula je u slijetanju automobila. Suputnike su iz smrskanog auta vadili vatrogasci