Sport

Komentari 23

Pa ti vadi veseljka: Malaga je otpustila trenera nakon afere

Pa ti vadi veseljka: Malaga je otpustila trenera nakon afere

Victor Sanchez del Amol (43) morat će pronaći novi posao. Nakon što su izašle snimke na kojima se samozadovoljavao u klupskoj majici, klub mu je dao otkaz 'unatoč svim naporima da riješe situaciju', stoji u priopćenju

U klupskoj majici sjeo je na kauč, namjestio kameru i - 'bacio' se na posao. Ta je snimka završila na internetu, a trener Malage Victor Sanchez del Amol (43) postao je bivši, prenosi klub u priopćenju.  Zbog sramote koja mu je nanesena, Sanchez je podnio tužbu policiji zbog neovlaštenog objavljivanja privatnog sadržaja.

- Unatoč najboljoj namjeri i svim naporima da se ova situacija riješi te intenzivnim pregovorima s trenerom Victorom Sanchezom del Amolom, nije bilo moguće da se raziđemo 'u prijateljskom tonu'. Malaga je donijela odluku jer je instituciji kluba nanesena velika šteta trenutnim događajima, a novi vršitelj dužnosti trenera bit će Sergio Pellicer - stoji u priopćenju.

Malaga je prije nekoliko godina bila standardni član La Lige i uspjeli su se probiti do osmine finala Lige prvaka 2013. godine, ali odlaskom investitora došlo je i do pada rezultata i izostanka uspjeha. Trenutačno se nalaze na 16. mjestu u španjolskoj drugoj ligi.

ATLETICO DE MADRID v REAL BETIS. La Liga 2016-2017.

Sanchez je svojevremeno kao napadač igrao za Real Madrid, Elche, Panathinaikos, Deportivo i Racing Santander, a prije Malage trenirao je Deportivo, Betis i Olympiacos, a pitanje je što će biti s njim nakon ovakve stavke u životopisu...

Najčitaniji članci