Sport

Komentari 91

Ups! Masturbirao je i snimao se, video je izašao u javnost...

Ups! Masturbirao je i snimao se, video je izašao u javnost...

Victor Sanchez del Amo je u klupskoj majici i gaćicama sjeo na kauč. Namještao je mobitel kao da priča s nekim na videopozivu, a onda je skinuo bokserice i 'bacio' se na posao...

Moderna tehnologija donijela nam je mnoge povlastice u životu, ali sukladno time i velike probleme s održavanjem privatnosti. Trener španjolske Malage Victor Sanchez del Amo (43) uhvatio je malo slobodnog vremena, samozadovoljavao se i to sve snimio kamerom.

Naravno, to je loša ideja u vrijeme kada vaš video ili slika mogu u sekundi završiti u javnosti, ali čovjek u tome trenutku jednostavno nije razmišljao o tome. 

Majstor je u klupskoj majici i gaćicama sjeo na kauč. Namještao je mobitel kao da priča s nekim na videopozivu, a onda je skinuo bokserice i 'bacio' se na posao. 

Nije ni slutio da će za nekoliko sati postati predmet sprdnje na internetu, a to se upravo i dogodilo. Zbog sramote koja mu je nanesena, Sanchez je podnio tužbu policiji zbog neovlaštenog objavljivanja privatnog sadržaja.

Malaga je prije nekoliko godina bila standardni član La Lige i uspjeli su se probiti do osmine finala Lige prvaka 2013. godine, ali odlaskom investitora došlo je i do pada rezultata i izostanka uspjeha. Trenutačno se nalaze na 16. mjestu u španjolskoj drugoj ligi.

Sanchez je svojevremeno kao napadač igrao za Real Madrid, Elche, Panathinaikos, Deportivo i Racing Santander, a prije Malage trenirao je Deportivo, Betis i Olympiacos...

 

 

 

 

Najčitaniji članci