Sport

Komentari 28

Pamić odbio Bilića pa igrao s lažnim identitetom za Spartu?

Pamić odbio Bilića pa igrao s lažnim identitetom za Spartu?

Lijevi bek Sparte odbio je poziv Slavena Bilića za prijateljsku utakmicu protiv Češke pravdajući nedolazak ozljedom, no igrao je pod lažnim imenom na turniru u Marbelli

Manuel Pamić zahvalio se Biliću na pozivnici za dvoboj sa Češkom. Nije došao jer je “ozlijeđen”. No navodno je jučer istrčao za Spartu protiv Zenita u finalnoj utakmici pripremnog turnira u španjolskoj Marbelli. I to sa lažnim prezimenom na leđima. 

Isto su napravili i dvojica čeških reprezentativaca, Pechart i Kadlec koji su se svom izborniku također opravdali ozljedama. No prevaru su provalili češki mediji, a treneru Sparte nije preostalo drugo nego potvrditi da su sva trojica nastupila, s lažnim imenom na leđima.

- Veselio sam se što će Manuel napokon kandidirati za reprezentaciju nakon ukidanja suspenzije HNS-a, no Spartini liječnici su nam javili da je ozlijeđen i mi smo mu dozvolili da preskoči utakmicu sa Češkom. Ubuduće im nećemo vjerovati te će morati dolaziti našim liječnicima na kotrole - rekao je Slaven Bilić, a prenosi Jutarnji list.

Najčitaniji članci