Obavijesti

Sport

Komentari 12

Pantelić: Svoj dres nikome ne dam! Možda tek Cufreu

Pantelić: Svoj dres nikome ne dam! Možda tek Cufreu
1

Nisam ove sezone gledao Dinamo. Pratio sam ih dok je Eduardo igrao tamo. E to je bila strašna momčad, rekao je napadač Ajaxa Marko Pantelić

VIDEO

Iako Marko Pantelić kaže da ne zna apsolutno ništa o današnjem Dinamu, za jednog igrača ima samo riječi hvale.
- Leandro Cufre je moj veliki prijatelj. Igrali smo zajedno u Herthi, no nisam ga zvao prije utakmice. Hertha je jako pogriješila što ga je pustila. Svojim odlaskom je strašno oslabio njihovu obranu, a Dinamo je dobio doista veliko pojačanje - priča napadač Ajaxa. U četvrtak će se naći nasuprot svog prijatelja, a Marko je u paru sa Suarezom glavna napadačka snaga momčadi iz Amsterdama. No nije mu prvi put da će se naći nasuprot jedne hrvatske momčadi. Naime, Pantelić je 2005. godine srušio Inter iz Zaprešića u dresu Crvene Zvezde.
- Nama ta utakmica puno znači jer nemamo ni jednu pobjedu u Europskoj ligi i Dinamo moramo pobijediti. Imali smo u prve dvije utakmice bezbroj pehova, promašivali smo nemoguće. Negdje nam se mora vratiti i siguran sam da će to biti upravo protiv Dinama - uvjeren je u pobjedu bivši napadač Herthe iako priznaje da ne zna puno o 'modrima'.
- Gledao sam ih dok je još Eduardo igrao tamo. Bio je to jak Dinamo. Pretprošle sezone sam ih gledao dva puta, prošle sezone jednom, a ove niti jednom tako da ne znam gotovo ništa. No ne zamaram se igrama Dinama jer mi smo dovoljno dobri da se ne zamaramo s protivnikom i sve je u našim nogama. Očekujem pobjedu jer sve ostalo bilo bi katastrofa.
S kim će od Dinamovih igrača Pantelić zamijeniti dres? 
- Svoj dres nikome ne dam. Svoje volim, a poštujem tuđe.
Pa zar niti ako ga prijatelj Cufre zamoli?
- Ne znam. Nisam nikome još dao dres, ali vidjet ću. Ipak je Leandro moj prijatelj - kroz smijeh je rekao napadač Ajaxa.
Osim s Argenticem, Marka veže i prijateljstvo s Hrvatima.
- Družim se s Olićem, Lakićem, Babićem i Šimunićem. Čuo sam što se dogodilo Josipu u repki, no nisam ga želio zvati. Čuo sam da je plakao pa mi je bilo neugodno - priča Pantelić koji je očito pratio 'Bilić boyse'.
- Gledao sam Hrvatsku u kvalifikacijama. Čini mi se da je pad nastupio nakon poraza na EP-u i kvalifikacije su igrali s Turskom u glavi - otkrio je te se još jednom vratio Euroligi.
- Volio bih reći da će dalje iz skupine ići Dinamo i Ajax, ali nisam dobar prognozer. Da me je netko prije prve utakmice pitao tko su favoriti, nikad ne bih rekao da mi nećemo imati pobjedu nakon dva kola. Eto, takav sam ja prognozer - završio je Marko Pantelić čiji Ajax nakon dva kola ima samo dva boda i Dinamo je njihova slamka spasa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta