Obavijesti

Sport

Komentari 0

Panucci prati Ismajlija, 'hladni' Petković slomio odličnu Istru

Panucci prati Ismajlija, 'hladni' Petković slomio odličnu Istru
1

Iza nas je 20. kolo Prve hrvatske nogometne lige. Dinamo je pred sam kraj utakmice slomio (1-0) odličan otpor Istre, a Slaven je kod kuće prekinuo niz izjednačenih rezultata pobjedom protiv Gorice (2-0)

VIDEO

Ovo kolo HNL-a završilo je bez neriješenih rezultata. Da, dobro ste pročitali, Slaven Belupo nije odigrao utakmicu bez pobjednika već je na svom terenu bio bolji od Gorice. 'Farmaceuti' su bili dominantni od samog početka utakmice i na kraju slavili 2-0 uz promašeni penal Stipe Bačelića-Grgića.

Osijek je u gostima kod Rudeša pobijedio 1-0, ali sve je moglo biti drugačije da penal nije obranio Marko Malenica. U drugom poluvremenu propisno su se ispromašivali Osječani, ali spasio ih je gol Marića. Drugu subotnju utakmicu igrali su Dinamo i Istra. Momčad Nenada Bjelice bila je bolja i na kraju zasluženo slavila protiv Istre koja je pružila dobar otpor (1-0).

Rijeka je 'blitzkriegom' u osam minuta slomila Inter (3-0) te Toplaka 'bacila u razmišljanje' jer njegova momčad bez Komnena Andrića više ne izgleda dobro. U derbiju kola je na ponovno popunjenom Poljudu Hajduk zahvalio navijačima pobjedom protiv Lokomotive (2-1).

Donosimo najbolje pojedince 20. kola 1. HNL prema Facebook stranici Romantika.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 20. kola HT Prve lige Marko Malenica - Osijekov vratar najzaslužniji je što...

Objavljuje RomantikaUtorak, 12. veljače 2019.

Marko Malenica - Osijekov vratar najzaslužniji je što njegov klub nije pokleknuo protiv fenjeraša Rudeša. Obranio je kazneni udarac vrijedan sva tri boda u 1-0 pobjedi Osijeka.

Siniša Rožman - Lijevi bek Rudeša pokazao je da će biti pojačanje. U Lokomotivi je bio marginalan igrač, ali je pokazao da u njegovim nogama ima dinamita. Izborio je kazneni udarac protiv Osijeka nakon što je prethodno nanizao čak tri igrača.

Ardian Ismajli - Novopečeni albanski reprezentativac igra kao preporođen. Čvrsto drži mjesto u prvih 11 ispred Vučura i Mikulića, a u 2-1 pobjedi protiv Lokosa postigao je gol nakon kornera.

Zvonimir Šarlija - Kapetan Slaven Belupa u potpunosti je preuzeo ulogu vođe u obrani, ali i na terenu nakon što je redove 'farmaceuta' napustio Božo Musa. S Poljakom Nowakom čini solidan stoperski par i idući je u redu za veliki transfer iz Koprivnice. Protiv Gorice je sjajno zatvorio neugodnog Lukasza Zwolinskog.

Zoran Kvržić - Inače igra na krilo, ali je vrlo kvalitetno pokrio i ulogu desnog beka na utakmici s Interom. Rastrčan, opasan, a ostvario je i asistenciju u 3-0 pobjedi.

David Puclin - Igrač Slaven Belupa napokon je naznačio svoj puni potencijal. Protiv Gorice je bio rastrčan, zabio je gol i kreirao niz opasnih prilika.

Mijo Caktaš - Iako je izgubio status kapetana u Hajduku, samopouzdanja mu ne nedostaje. Protiv Lokomotive je zabio odlučujući gol za konačnih 2-1 i ponovno je jedan od miljenika Torcide.

Luka Menalo - Ove je zime iz Dinama otišao u Slaven Belupo na posudbu u potrazi za boljom minutažom, a to se pokazalo kao pun pogodak. Protiv Gorice je ostvario asistenciju, imao niz opasnih pokušaja i prodora prema naprijed i čini se da će njegova forma samo rasti. Bjelica ga prati.

Jakov Puljić - Zvižduci s Rujevice u prošlom kolu kao da su ga dodatno motivirali. Podigao je razinu forme i proteklog vikenda srušio Inter s dva gola i jednom asistencijom, a iz svog najpoznatijeg oružja, slobodnjaka, pogodio je prečku.

Ivan Krstanović - Popo, kako ga zovu, nastavlja nemilice trpati protivničke mreže. Protiv Gorice je zabio, već drugi ove polusezone, osmi u sezoni te je na vječnoj listi strijelaca prestigao Dodika i probio se na deveto mjesto HNL ljestvice strijelaca svih vremena s 83 pogotka.

Bruno Petković - Sjajno igra i koristi minute koje dobiva zbog ozljede Marija Gavranovića. Zabio je jedini gol na utakmici protiv Istre iz kaznenog udarca za tri boda Dinama, a istaknuo se i s nekoliko vrhunskih proigravanja petom koji su mu forte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog