Obavijesti

Sport

Komentari 7

Papa blagoslovio Mandžukića, klub mu ponudio novi ugovor

Papa blagoslovio Mandžukića, klub mu ponudio novi ugovor
6

Želio bih čestitati igračima Lazija i Juventusa, ne samo zbog sjajnih rezultata, već i zbog toga što su omiljeni među navijačima. Zato moraju promicati autentične sportske vrijednosti, rekao je Papa

VIDEO

Jorge Mario Bergoglio (80) primio je igrače Juventusa i Lazija na posebnoj audijenciji uoči finala kupa koji igraju večeras od 21 sat u Rimu.

Juventus coach Allegri shakes hands with Pope Francis during a private audience at the Vatican

Prvi neeuropski papa nakon 1300 godina obožava nogomet i veliki je navijač argentinskog San Lorenza u kojem i danas plaća članarinu.

Papa Franjo popričao je s Giggijem Buffonom i trenerom Juventusa Massimilianom Allegrijem, a sportski direktor Stare dame Beppe Marotta poklonio mu je dres.

- Želio bih čestitati igračima Lazija i Juventusa, ne samo zbog sjajnih rezultata, već i zbog toga što su omiljeni među navijačima. Zato imaju odgovornost promicati autentične sportske vrijednosti - rekao je papa Franjo.

Juve na mušterije

Juventus ima šest pobjeda zaredom protiv Lazija. Rimska momčad zadnji put dobila je Staru damu u siječnju 2013. godine. Od tada je prošlo 13 utakmica, Juve ima 12 pobjeda (jednu nakon produžetaka u kupu), a samo je jedanput bilo neriješeno.

Oba kluba u finale kupa ulaze nakon poraza u prvenstvu. Juventus je uzdrman nakon gostovanja u Rimu gdje je Roma slavila 3-1, dok je Lazio izgubio kod Fiorentine 3-2.

Allegri vjerojatno neće riskirati s Mandžukićem koji se ozlijedio protiv Rome i odmarat će ga kako bi bio spreman za finale Lige prvaka protiv Real Madrida.

Mandži novi ugovor

Allegri ne može bez Mandžukića koji mu igra krilo, čak i beka kad treba i pokazuje kako se bori za klub. Navijači ga obožavaju, a Juve mu nudi poboljšani ugovor.

Mandži sadašnji ugovor vrijedi do lipnja 2019. godine, a u Torinu mu nude novi, godinu dana dulji, uz povećanje godišnje plaće s 3.5 milijuna eura na pet milijuna čime bi Mario postao četvrti najplaćeniji Hrvat, iza Modrića, Lovrena i Rakitića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše