Obavijesti

Sport

Komentari 5

Paragvajska atletičarka: Jedva smo čekale da završi natjecanje, potrošile smo sve kondome

Paragvajska atletičarka: Jedva smo čekale da završi natjecanje, potrošile smo sve kondome

Cimerice su jedva čekale da završe natjecanje kako bi potrošile sve kondome. Nitko od njih nije razmišljao o rezultatima. Bila sam u vezi s dečkom iz reprezentacije, ni meni nije ostao niti jedan kondom, rekla je

Paragvajska atletičarka Leryn Franco (36) najbolje rezultate ostvarila je u disciplini bacanja koplja, a u javnosti nerijetko plijeni pozornost zbog atraktivnog fizičkog izgleda. 

Pokretanje videa ...

Franco je bila druga na Miss Universe 2006., na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine bila je najfotografiranija sportašica, a nekoliko godina nakon Igara u Londonu otkrila je škakljive detalje iz olimpijskog sela. 

- Svašta sam vidjela i doživjela. Moje cimerice su jedva čekale da završe natjecanje kako bi potrošile sve kondome. Nitko od njih nije razmišljao o rezultatima. Kako sam ja bila u vezi s dečkom iz reprezentacije, ni meni nije ostao niti jedan kondom - rekla je atletičarka koja je kao juniorka tri puta osvajala prvenstvo Južne Amerike. 

Franco je bila veliki potencijal, ali kad je prešla u seniorke nije briljirala. Najbolji hitac joj je 57,7 metara, sudjelovala je na trima Olimpijskim igrama, u Ateni 2004. je bila 42., u Pekingu 2008. 51., a u Londonu 2012. godine završila je na 34. mjestu.

Nakon karijere počeka se baviti manekenstvom, radila je kao sutkinja u izborima za Miss te se posvetila novinarstvu na jednoj lokalnoj televiziji gdje radi kao voditeljica.